.

.

ZAKVOP Играчки за Хамстери 11 бр., Играчки за Морски Свинчета от Естествено Дърво, Хомячьи детски Играчки за Дъвчене за Гризачи, Топка за Хамстер, Хомячья Кожата, Хомячи?

ZAKVOP Играчки за Хамстери 11 бр., Играчки за Морски Свинчета от Естествено Дърво, Хомячьи детски Играчки за Дъвчене за Гризачи,

BGN 51.81
Продукти

Мост-убежище x1 За опесъчаване струна x1. Набор от ябълки дървени пръчки x1. Комплект от пръчки Тимъти x1. Комплект бамбукови пръчки x1. Сплетен топка x1. Сачмен камбанка x1. Одноколесный под наем x1. Ракита Моркови x1. Мост-убежище x1. Набор от ябълки дървени пръчки x1. За опесъчаване струна x1. Топчета от морска трева х1. Борови шишарки х2. Уилоу топката х1. Одноколесный под наем x1. Сачмен камбанка x1. играчки за хамстери】 Този набор от играчки за хамстери ще се превърне в добра площадка за хамстери за вашите малки приятели.В комплекта са включени мост Hideout, пръчки от ябълков дърво, гирлянда за раздробяване на топката от морска трева, 2, борови шишарки, върба топката, одноколесный под наем, барабани, ролкови камбанка и geary. 【Въпроси дъвчене】 Може би вие не знаете, че зъбите на гризачите продължават да растат през целия им живот.За тях е изключително важно да продължи да дъвче, за да се предотврати прекомерен растеж на зъбите.Това е в тяхната природа е винаги да се търси, че да се дъвчат. 【Естествени и безопасни】Играчки за хамстери са изработени от 100% истинско дърво.Безопасни и безвредни, прекрасни играчки, с които си хомячки ще могат да се забавляват.Прекрасни предложения за хамстери за вас. 【Упражнения и развлечения】 за Да си малки домашни любимци са здрави и щастливи, е необходимо доста голямо количество физически упражнения.Този набор от играчки като веднъж е подходящ, за да се подпомогне им, подобряване на обработваемостта и апетита.Трябва да има нещо за хамстери. 【Широко приложение】Комплекти играчки са подходящи за повечето гризачи, включително хамстери, морски свинчета и други. Перфектни аксесоари за хамстери джуджета.Качеството на детските играчки в съответствие с характера и безопасно за вашите малки приятели.В този комплект от 10 дъвчащи играчки за хамстери и морски свинчета са включени следните елементи. В този комплект от 11 дъвчащи играчки за хамстери и морски свинчета са включени следните елементи.

R

Продукти в категория