.

.

Етап Par-осветителни тела EcoStrobe, Дискотечные Par-осветителни тела, Вътрешни RGB Can-осветителни тела, Активируемый Звук DMX-ефектно осветление на партита, монтиран на стен?

Етап Par-осветителни тела EcoStrobe, Дискотечные Par-осветителни тела, Вътрешни RGB Can-осветителни тела, Активируемый Звук DMX-ефектно

BGN 2.67
Продукти

Висока яркост : Топки RGB лампа 6 X3 W, изпълнен в уникален четырехугольном дизайн, оборудвани със система за принудително охлаждане, притежават висока излъчвателна, ниски нива на шумПрофесионални ефекти : Статичен цвят, цветна комбинация, вариация, наклон, DMX-512, водещ-роб, управление на звука, режим на скок и светлинни ефекти, за да отговори на всички изисквания на ди-джей.Управление DMX-512 : DJ light със 7 сигнални канали DMX-512, които могат да бъдат свързани към системата DMX с помощта на кабел DMX за управление на множество сценическими лампи чрез конзола.Монтаж : Идва с винтове, скоби, подчертаване може бързо да се създаде и да се разруши, ако искате да се организира парти, театър, сватба, църква, коледно парти в кратки срокове.Удовлетвореността на обслужване : Ние се ангажираме да предоставяме на всички клиенти задоволителен опит за пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да сме помогнали ви по всяко време. Мъниста RGB лампа 6 X3 Вата.С помощта на винтове, скоба.Уникален четырехугольный дизайн.Нож на вентилатора е включен в комплекта.Нож на вентилатора е включен в комплекта. Проверка, направена ли защитно уплътнение на батерията на дистанционното управление. Проверете свети ли индикаторът на дистанционното управление.Ако индикаторът свети, това показва, че дистанционното управление е в лошо контакт, моля, натиснете на дистанционното управление, а след това управлявайте им. Поради дълго време на транспортиране на стоката батерията може да се изтощи.Моля, демонтаж дистанционно управление и сменете батерията преди да започнете работа.

R

Продукти в категория