.

.

Кабели Тона Каса Audio & Media XLR 15 фута (2 опаковки), Микрофон, кабел XLR за мъже и жени, 3-пинов, Навити Медни Дуэльный Екраниран кабел с Микрофон микрофонным кабел от бескис?

Кабели Тона Каса Audio & Media XLR 15 фута (2 опаковки), Микрофон, кабел XLR за мъже и жени, 3-пинов, Навити Медни Дуэльный

BGN 9.60
Продукти

? Кабел xlr професионален клас с дължина 15 метра е предназначена за микрофони или други професионални уреди, микширующего и друго оборудване с 3-контактни съединители XLR ? Балансиран 3-пинов микрофон на кабел XLR с мека обвивка от PVC е направена от проводници от бескислородной мед (OFC) за гарантиране на перфектен звук. ? Екраниране на този микрофонного кабел с медни оплетке с дължина 15 метра осигурява максимално потискане на шума; полиетиленово изолация подобрява высокочастотную характеристика.Заредете метални конектори с формованным ограничител на напрежение и протекторами повишават трайността и улесняват връзката и изключване. ? Използвайте навсякъде, където може да се използва кабел XLR микрофон с дължина 15 метра за получаване на най-добро представяне разделителна способност Полиетиленово изолация подобрява высокочастотную характеристика.Заредете метални конектори с формованным ограничител на напрежение и протекторами повишават трайността и улесняват връзката и изключване. ? Използвайте навсякъде, микрофон, кабел XLR дължина 15 метра може да се използват за получаване на най-добрата разделителна способност и тембър, където и да е било оборудване, благодарение на нашите многобройни варианти на дължина.Използвайте с микрофони, миксери, процесори, ефекти и всички външни устройства за обработка на сигнали (да не се използва като цифров кабел / на сценичното осветление). ? Гаранция 2 години кабел xlr микрофон с дължина 15 метра за защита на вашите инвестиции.

R

Продукти в категория