.

.

Тетива за Лък TACHYON със защита за пръстите на 14/16 Нишки, Лавсановые греди B-55 за Изогнутого лук, Дългия лък и Традиционен лък (54/62 инча)

Тетива за Лък TACHYON със защита за пръстите на 14/16 Нишки, Лавсановые греди B-55 за Изогнутого лук, Дългия лък и Традиционен лък (54/62

BGN 6.50
Продукти

По-плавно сниманеПо-малко стречинг.Устойчив на абразия.Подходящ за повечето лъкове, като извити лъкове и дълги лъкове. ✅ Основна информация за тетиве за лък : 16 нишки.Материал от дакрона B-55.Предимство е по-плавно снимане, по-дълъг живот и по-малко стречинг. ✅ Достъпен в размер от 54 до 70".Това е дължината на низа AMO, действителната дължина 4 инча по-кратък предварително AMO". (Дължина AMO - това е стандарт за организация на производство на лук, и това е дължината на лъка си) Моля, уверете се, че правилната дължина, преди пускането на поръчката. ✅ Предпоставка включва 1 * черна тетива за лък и лента за глава за пръстите на тетиве. ✅ Вид на безкрайна линия : Крайни панти идеален размер за лесен нанизывания на лък или да извадите от него.Ако си лък извит, а след това голяма панта е предназначена за горната част, а по-малката - за долна. ✅ Обслужване по индивидуална заявка : Ако имате други специфични изисквания за инсталация, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, ние предлагаме персонално обслужване.

R

Продукти в категория