.

.

Риболовна Макара Demeras, Колелото за Лед риболов с 90-метрова серпентина от един найлонов тел, Лява / Дясна Замяна Обикновена Макара за Градинска риболов в сладка и Сол?

Риболовна Макара Demeras, Колелото за Лед риболов с 90-метрова серпентина от един найлонов тел, Лява / Дясна Замяна Обикновена Макара

BGN 2.33
Продукти

Макара в съчетание с висока производителност и ниско тегло осигурява по-продължителната риболовОсвен това, тежкотоварни рама сонда, която е различна трайност и устойчивост на корозия.Тази риболовна макара - страхотен подарък както за опитни, така и за начинаещи.Такъв прекрасен продукт, просто носете си у дома!Особености : ? КРАСИВ ДИЗАЙН?Включително красива макара с гладка дръжка за лесно използване.Капачка на макарата ning е изработена от ABS-пластмаса, тънка и приятна на вид.Вие ще бъдете изумени от динамиката и безупречно механика . ? СПЕШНИ СИЛА ?Макара ning притежава изключително силна спирачни усилия - до 20 килограма.Той е оборудван с най вал от закалено метал, е зацепленной шестерней и точно сконструированным зъб на колелото, че в общия придава на макарата огромна мощност при пробивни. ?УНИКАЛЕН БАРАБАН ?Лека и преносима сонда с автоматична конструкция на въжето за удобно използване.Освен това, тежкотоварни рама сонда, която е различна трайност и устойчивост на корозия. ? БАЛАНС и ниско ТЕГЛО?Макара ning в съчетание с висока производителност и леко тегло осигурява по-продължителната риболов.Тази риболовна макара - страхотен подарък както за опитни, така и за начинаещи. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ?Макара за риболов риболов, подходящи за улов на риба на открито, например, на езера, реки, рафт и т. Също е подходящ за широк кръг от хора, спестяване на разходи.Параметри : Марка : Deukio Състояние : 100% чисто нов и високо качество Опция, цвят : златист, син Материал : ABS + найлон Капацитет на тел сонда : 2 # 90 м (тел в комплекта) Тегло : Прибл. 98 г Осъществяване Списък : 1 * Риболовна макара с тел (прът и други елементи в комплекта не са включени).

R

Продукти в категория