.

.

Кърпа за трико /Тъмно Син Найлон от ликра с мрамор принтом, 4 начина на разтягане в продължение / на Идеалното тегло, ширина 60 см, 80% найлон 20% Ликра / на двора / за банск?

Кърпа за трико /Тъмно Син Найлон от ликра с мрамор принтом, 4 начина на разтягане в продължение / на Идеалното тегло, ширина 60 см, 80% найлон

BGN 22.50
Продукти

Ние сме специализирани в тъканите от ликраВие разглеждате Плат за трико / Тъмно син найлон от ликра с мрамор принтом, 4 начина на разтягане в продължение / на Идеалното тегло, ширина 60 см, 80% найлон 20% ликра / На двора / За бански костюми, спортни облекла L1 E0100136. Всички наши тъкани притежават превъзходна рязкост, са на разположение на всички четири страни и са идеалното тегло. ширина 60 см / 80% nylon / 20% ликра /220 гориво / 4-лентов стречинг. ръчно пране, да не машинно, пере със студена вода, не се заяждам.Купуват от склад.Ние сме специализирани в тъканите от ликра.Вие разглеждате Плат за трико / Тъмно син найлон от ликра с мрамор принтом, 4-лентови стречинг / Идеалното тегло, ширина 60 см, 80% найлон 20% ликра / На двора / За бански костюми, спортни облекла L1 E0100136 Висококачествен найлон от ликра by the yard се състои от 80% найлон и 20% от ликра, ширина : 60 см, 220 ГОРИВО, което прави тази материя е много лесно, трайно и удобно в чорап Висококачествен найлон от ликра by the yard се състои в 80% от найлон и 20% от ликра, ширина : 60 см, 220 ГОРИВО, което прави тази материя е много лека , здрава и удобна в чорап Тази найлон от ликра представлява 4-полосную еластична нейлоновую плат.Тя се простира и в двете посоки, напречно и по.Той е устойчив на пот и е с превъзходна еластичност за материала, бански, подкладочной плат, трико и плат за бански костюми. Найлонови тъкани от ликра и се използват в : активна облекло, панталони за йога, леггинсах, покривки за маса, портативни случай за седалки, дизайн на облекло, спортни дрехи и бърза доставка на спортни облекла.Ние ще ви изпратим повечето стоки в рамките на 48 часа след плащане.

R

Продукти в категория