.

.

Обратима Плат с пайети с Дължина 1 Ярд, Русалка, Плат от Тюркоазено до ярко-Розов цвят, в два цвята, с Променящ се Цвят, Тъкан с пайети, Флип, Плат за Шивашки рокли/Тъка?

Обратима Плат с пайети с Дължина 1 Ярд, Русалка, Плат от Тюркоазено до ярко-Розов цвят, в два цвята, с Променящ се Цвят, Тъкан

BGN 1.33
Продукти

❤① ОБРАТИМ ЦВЕТА на плата : кърпа с пайети русалка с дължина 1 ярд, от тюркоазено до ярко-розов цвят, обратима плат с пайети двор за шиене ❤② Размер : Материал с пайети може да се използва за направата на рокли, палта, предмети за домашен интериор, декорация, сватбена украса, декори за снимките, аксесоари за дрехи, EDC, фестивали, костюми, накидок, настолни пътеки, покрива възглавница и много други. ❤③ Качество плат "русалка" : 5 мм обратими два цвята пайети, материал с откидными пайети, ширина използване на 125 виж лъскава материя, с променящ се цвят при раскрое. ❤④ ВНИМАНИЕ : При раскрое всеки ярд платове с пайети ръчно допуска отклонение 1-2 виж ❤⑤ Всеки ред се състои от 1 ярд материал с пайети, ако направите поръчка на повече от 2 моля, обърнете внимание, че ще има и няколко парчета плат в 1 ярд.Плат с пайети тюркоаз.Плат "Русалка" двор.Плат за шиене двор. Обратима плат с пайети. Плат с различен цвят.

R

Продукти в категория