.

.

Дръжки контролер Tulgiar Oculus Quest 2 е Мек противоскользящий силиконов калъф за писалки с регулируеми накатными ремъци, съвместим с аксесоари Quest 2 (бял, 1 чифт)

Дръжки контролер Tulgiar Oculus Quest 2 е Мек противоскользящий силиконов калъф за писалки с регулируеми накатными ремъци, съвместим с аксесоари

BGN 7.75
Продукти

❥【Защитете вашия контролер】Дръжки контролер oculus quest 2 позволяват здраво държат контролер в ръкаТой защитава контролер от надраскване и мръсотия, докато вие се наслаждавате на играта, а също така и го предпазва от цензуриране и счупване. ❥【Отлична възможност за регулиране на】 Дължина на ремъците на китките може бързо да се коригира с помощта на велкро, помага да се намери най-удобните дръпване.Той може лесно да бъде използвана на всяка ръка и идеално пасва на вашата. (Оригиналната лента на дръжката може да се използва заедно с каишка на глезена). ❥【Подобрен дизайн】 Нескользящая текстурата на капака на контролера увеличава триенето, предотвратяване на подхлъзване дръжки от пот.Градския дупка в долната част на корпуса писалка ви позволява да инсталирате оригинална каишка за китката, като същевременно осигуряват допълнителна защита и стабилност при използване на контролера. ❥【Надеждно качество】Капачка на ръкохватката е направена от висококачествен мек силиконов материал, който осигурява добро триене и комфорт; коленете са изработени от здрав и лесен за използване велкро. ?【Следпродажбено обслужване】 Цели конструкция прави капака дръжка е много лесна за инсталиране или оттегляне от вашия контролер.Ако установите, че вашият продукт е дефектен, ние ще ви предоставим безплатна гаранция за подмяна и приятелско обслужване на клиенти с оперативен отговор в рамките на 24 часа. ❥【Защитете вашия контролер】Дръжки контролер oculus quest 2 позволяват здраво държат контролер в ръка.Той защитава контролер от надраскване и мръсотия, докато вие се наслаждавате на играта, а също така и го предпазва от цензуриране и счупване. ❥【Отлична възможност за регулиране на】 Дължина на ремъците на китките може бързо да се коригира с помощта на велкро, помага да се намери най-удобните дръпване.Той може лесно да бъде използвана на всяка ръка и идеално пасва на вашата. (Оригиналната лента на дръжката може да се използва заедно с каишка на глезена). ❥【Подобрен дизайн】 Нескользящая текстурата на капака на контролера увеличава триенето, предотвратяване на подхлъзване дръжки от пот.Градския дупка в долната част на корпуса писалка ви позволява да инсталирате оригинална каишка за китката, като същевременно осигуряват допълнителна защита и стабилност при използване на контролера.

R

Продукти в категория