.

.

1 БР. Многофункционална Пръчка за грим, Крем Контур Пръчка, Руж, Хайлайтер, Мерцающая Дръжка за грим на Бузите, устните, очите, сенки за лице, 0,15 грама (опаковка от 1)

1 БР. Многофункционална Пръчка за грим, Крем Контур Пръчка, Руж, Хайлайтер, Мерцающая Дръжка за грим на Бузите, устните, очите, сенки за лице,

BGN 1.86
Продукти

Създаване на триизмерен грим - пръчки за грим 1бр, корона пръчки леко под ъгъл, което го прави по-гладкаТова придава на многомерен статуи вид, нанесете го на правилното положение на лицето, за да се създаде триизмерен грим и подобряване на висококачествени текстура само на грим.Многофункционална пръчка за грим - Пръчка може да се прилага по бузите, а също и като сенки за очи или червило, овлажнител, крем за кожичките, крем за тяло и много други.Компактен дизайн го прави по-удобен за переноске, а също така може да се използва като подарък за близки и любими хора.Гладък руж - нанася лесно, матиран цвят е много практичен му лесно размазване, той е подходящ за кожа с високо съдържание на пигмент.Един стик ще си дълбок и обемен грим е по-приказно.Предлага се в 6 нюанса на цвета не е преувеличен и близки до естествения тон на кожата и осигурява деликатен блясък.Те са идеални за ежедневна употреба.Скреч пръчка за перо - След приключване на дъното на грим нанесете мерцающую пръчка на Т-образни части / тъмните плътни части, за да се постигне ефектът на естествено сливане с кожата.Блестящо стик се препоръчва да се прилага върху падна на носа си, челото, линията на веждите, брадичката, линията на жилетка, ключицата и линията на устните.Хайлайтер Shimmer Stick - Тънък, подсвечивающий хайлайтер за лице придава на светоотражающее сияние, без никакво рязко блясък.В резултат на това се получава лъчисти кожа, която изглежда естествено хидратирана и сияйна. (?'?'?) Здравейте, приятел, добре дошли в моя уютен малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е приятно пазаруване! ?? Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, купуват всичко, което желаете! ??Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. ?? Информация : Описание на продукта : Лесно се нанася, тази пръчка е подходящ за бузите, устните и очите, опростяване на процеса на грим.Лека формула го прави почти незабележими, че е много подходящ за грим в пътя.Подходящ за всякакъв цвят на кожата : тези приятни като цяло пръчки за грим достатъчно прозрачна, за да се обърнат към всички цветове на кожата - от фарфорового до шоколад.

R

Продукти в категория