.

.

YARNOW 72 бр. Идентификационни ленти за Неразлучников Идентификационни пръстени за Птици и Птичи Малък Членистоногий в Глезена Пуйка Фиговая Лапка Цветна Крак Зяблик?

YARNOW 72 бр. Идентификационни ленти за Неразлучников Идентификационни пръстени за Птици и Птичи Малък Членистоногий в Глезена Пуйка

BGN 0.33
Продукти

Пръстени за крака на пощенски гълъб : ПРЪСТЕН за краката на ГЪЛЪБИТЕ : Направете така, че вашата птица е лесно да се намери в клетка за опаковкатаМного полезно за вас отбележи и идентифицира хулигани, яйцеедов и шумни птици.Въжета за краката на птиците : Висококачествен алуминиев материал, изящна изработка изработка и издръжливост в продължение на дълго време.Маркер за миролюбивия състезания : Използва алуминиев материал с добри експлоатационни характеристики, im Зажимное пръстен за гълъб : Нашият продукт се различава висок клас, с висока производителност, но на цената на по-разумна.Идентификационни ленти за пилешки крачета : Компактни и малки, да ги съхранява лесно, те не заемат много място.Пръстени за крака на пощенски гълъб : ПРЪСТЕН за краката на ГЪЛЪБИТЕ : Направете така, че вашата птица е лесно да се намери в клетка за опаковката.Много полезно за вас отбележи и идентифицира хулигани, яйцеедов и шумни птици.Въжета за краката на птиците : Висококачествен алуминиев материал, изящна изработка изработка и издръжливост в продължение на дълго време.Маркер за миролюбивия състезания : Използва алуминиев материал с добри експлоатационни характеристики, im Зажимное пръстен за гълъб : Нашият продукт се различава висок клас, с висока производителност, но на цената на по-разумна.Идентификационни ленти за пилешки крачета : Компактни и малки, да ги съхранява лесно, те не заемат много място.Пратката включва 18 х ремъците за краката на птиците Особености -Подходящ за състезателни гълъби, папагали, какаду, папагали, което се канарче и други птици. -Цвят : Случаен цвят. -Материал : Алуминий. -Размер : около 0,95 X0,95 X0,60 см/0,37 X0,37 X0,24 инча. - Компактен и малък, го лесен за съхранение, той не отнема много място. - Висококачествен алуминиев материал, изящна изработка изработка и издръжливост в продължение на дълго време. - Птичи крака лесно се поставят и да се прибира, което спестява време и не изисква усилия. - Нашият продукт се различава висок клас, с висока производителност, но на цената на по-разумна.Описание на продукта Пръстен-клипса за гълъб Ако търсите пръстен за голубиной лапи от надежден материал на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашето пръстен за крака ще ви бъде най-добрият избор.

R

Продукти в категория