.

.

Играчки за хамстери ZUOLUN Играчка за хамстери: Играчки за морски свинчета мотоциклети, Мотоциклет за подслон Хамстери, Играчка за домашни плъхове за Джудже сирийски?

Играчки за хамстери ZUOLUN Играчка за хамстери: Играчки за морски свинчета мотоциклети, Мотоциклет за подслон Хамстери, Играчка за

BGN 1.33
Продукти

【Безопасно И забавно】 Електрически играчки за мотоциклети, изработени от 100% безопасно сплав и пластмаса, която осигурява най-високо качество, производителност и практична употребаиграчки също са начин за облекчаване на тревожност и стрес при малки домашни животни, за да ги поддържа добро здраве и активност, което ще ни избави от скуката. 【ИНТЕРЕСНИ ИГРАЧКИ за КОЛА】 Тази играчка-мотор за хамстери - един от възможности за поддържане на активността на вашите любимци.Този мотор е за хамстери автоматично се движи напред и може да се върти на 360 градуса, доставка на вашия хамстер в дома.Можете да поставяте играчки за морски свинчета на мотоциклети в различни позиции, за да си малко джудже хамстер може да се играе. 【Осветление -Размер : 21.50 см; -Забележка : Батерии в комплекта не са включени.(Изисква 3 батерии) кръст Бод Пакет, включително : 1 х Хамстер Мотор Играчка.

R

Продукти в категория