.

.

Пирони за окачване на картини тегло 10-60 паунда (80 бр.), Набор от колани за окачване на картини с мед покритие Stan Le Stel за гипсокартон и солидни стени, за рамки за картин?

Пирони за окачване на картини тегло 10-60 паунда (80 бр.), Набор от колани за окачване на картини с мед покритие Stan Le Stel за гипсокартон

BGN 8.26
Продукти

★ Широко приложение - 80 бр комплект за окачване на картини с максимално натоварване от 10 до 60 килограма на куката, лесен монтаж, идеален за рамки за картини, платно, сватбени снимки, бродерия на кръстат бод, семейни фото рамки, изложба на художествени галерии, модни бижута, за стенни часовници и т. ★ ПАЗИТЕЛИ на ПАМЕТТА ЗАВИНАГИ - Stan Le Stel се гордее, че предоставя на клиентите си най-трайни и надеждни тела за оформяне на интериора, които са надеждно закотвени вашите произведения на изкуството или снимки в рамка, запечатлевшие ценните моменти с любимите ви хора. ★ ПЪРВОКЛАСНО качество на ИЗРАБОТКА - Разгибаемый.Устойчив на ръжда.Закалена повърхност.Никога не се разваля своите рамки за снимки.С капацитет от 10 до 60 килограма на куката, който има най-солидна опора в тежка.Всички продукти внимателно се произвежда в Тайван. ★ ЛЕСНА инсталация - Изберете между закачалка с товар от 10, 20, 40, 60 паунда, в зависимост от вашия обект за закачване, след това ги поставете в долната част на закачалки за услуга, инсталиране, натиснете поставени пирони по посока на ъгъла на закачалки, завършите инсталацията, тъй като само ноктите ще бъде напълно включен. ★ ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност - Надеждна професионална техническа поддръжка на клиенти 24/7.Осигурете незабавен възстановяване или замяна без въпроси за някакви незадоволени покупка в рамките на 30 дни.Материал : Закалена стомана.Степен на завършеност : Полироль за месинг, без ръжда.Товароносимост Тегло : Максимум до 60 кг. Количество : 80 бр. Нокти за окачване на картини с размер 20 бр x 10 килограма. пирони за окачване на картини с размер 30 бр х 20 кг. пирони за окачване на картини с размер 20 бр х 40 кг. пирони за окачване на картини с размери 10 бр х 60 килограма. х калъф за съхранение.Здрав, издръжлив. Предназначен за закрепване на рамки за картини, холстов, огледала, орнаменти и други елементи за дома и офиса.Повърхност с мед покритие и полиран ръб за декоративни цели.Любезно отбелязва : . Остри предмети, включени в комплекта, моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца. Може да се използва само на гипсокартонных и дървени стени. Избягвайте да се използва на открито или във влажна среда.

R

Продукти в категория