.

.

EHWINE 24 Pack Фея Гирлянди от Светлини работещи на батерии, Гирлянди за батерии 7 фута, 20 Led Гирлянди за спални, Водоустойчив Гирлянди-Светулките на открито за направи си ?

EHWINE 24 Pack Фея Гирлянди от Светлини работещи на батерии, Гирлянди за батерии 7 фута, 20 Led Гирлянди за спални, Водоустойчив

BGN 8.99
Продукти

EHWINE доставя пълна гама от висококачествени гирлянди, работещи на батерии фея светлини за американските потребителиВисоки стандарти за контрол на качеството.Директни продажби с фабрики, отлично съотношение на цена и качество.Отделяйте голямо внимание на предложенията на клиентите.Предоставяне на висококачествени продукти и услуги. ???Съвети - След осветление в продължение на няколко часа, яркостта се намалява, което е нормално!!!Моля, обърнете внимание, че преди да си купите!!!Светлина магически гирлянди плоски, НЕ е блестящо!!!Ако температурите са под нулата, за съхраняване на живота на батерията, не се препоръчва да го използвате на открито!!!. ? Приказни светлини работещи на батерии - 7 метра / 2 м 20 ярки светодиоди. съдържание на пакета : 24x 7-подножието страхотна гирлянди с батерии (2 батерии CR2032 в приказни светлини, 48 часа автономна работа), 1x мини-отверка. ? Водоустойчив IP 65 - Тел фея светлини е изработен от мед, има добра устойчивост на топлина, е водоустойчив и непромокаем.Може да се използва за вътрешни и външни облицовки.Забележка : Отделението за блок не е водоустойчив, моля, дръжте го далеч от вода. ? Са безопасни при допир - гирлянди, захранван с батерии имат постоянно напрежение 3, ниска консумация на енергия, термична устойчивост и остане хладно и след продължителна употреба, към него безопасно докосване. ? Особености - Това е мека бяла светлина за защита на очите, а не ослепителна светлина, която кара хората да се чувстват по-остри.Медна жица фея светлини е гъвкав и здрав, лесно се огъват и да направите със собствените си ръце всички проекти, по ваше желание. ? Широко приложение - Страхотна гирлянди в същите ярки, като ухилен звезди, топли и романтични. идеален за стенни картини, спалня, тераса, градина, Коледа, Деня на Свети Валентин, сватба, рожден ден, букет, украса на фенер от стъкло бутилки, подпори за снимки и проект САМ. ???Съвети - След осветление в продължение на няколко часа, яркостта се намалява, което е нормално!!!Моля, обърнете внимание, че преди да си купите!!!Светлина магически гирлянди плоски, НЕ е блестящо!!!Ако температурите са под нулата, за съхраняване на живота на батерията, не се препоръчва да го използвате на открито!!!. ? Приказни светлини работещи на батерии - 7 метра / 2 м 20 ярки светодиоди. съдържание на пакета : 24x 7-подножието страхотна гирлянди с батерии (2 батерии CR2032 в приказни светлини, 48 часа автономна работа), 1x мини-отверка. ? Водоустойчив IP 65 - Тел фея светлини е изработен от мед, има добра устойчивост на топлина, е водоустойчив и непромокаем.Може да се използва за вътрешни и външни облицовки.Забележка : Отделението за блок не е водоустойчив, моля, дръжте го далеч от вода. ? Са безопасни при допир - гирлянди, захранван с батерии имат постоянно напрежение 3, ниска консумация на енергия, термична устойчивост и остане хладно и след продължителна употреба, към него безопасно докосване.

R

Продукти в категория