.

.

Риболовен колан SAN КАТО Титуляр за въдици Алуминиев колан за риболов - Регулируем колан от алуминий / Въглеродни влакна, стойка за въдици, Поставка за окачване на мо?

Риболовен колан SAN КАТО Титуляр за въдици Алуминиев колан за риболов - Регулируем колан от алуминий / Въглеродни влакна, стойка за въдици,

BGN 0.33
Продукти

ЕВА + алуминиева сплав ?【Уникален и високо качество】 риболов зона SAN LIKE е изработен от висококачествен материал.Мека подплата от ЕВА , устойчиви на удар на допир , предпазва вашия корем при борбата с рибата .Титуляр въдица изработена от алуминиева сплав, който е устойчив на корозия в солена вода за продължителна употреба. ?【Един размер подходящ за повечето】 Колан с пластмасова катарама за регулация е в съответствие с вашите собствени нужди (максимално удължение до 140 см /55,1 инча прибл.Както на вътрешния диаметър на отвора на притежателя е около 5,5 см /2,16 инча, който е подходящ за повечето глави удилищ.Идеални подаръци за Хелоуин и Коледа за вашия баща, съпруг, син или приятелите. ?【Да се адаптира по-Различен стил】Вставной щифт от неръждаема стомана, подходящ за главата на въдица с канавкой .А общият отточна тръба на шарнирна връзка бразда е подходящ за въдици с кръгла глава.Специална конструкция не само улеснява си на риболов, но и спестява много енергия при борбата с едра риба. ?【Лекота на работа】колан се определя предохранительной се деформира лесно обличане / стреля.Дълбоко притежателя въдица осигурява здрав захват въдица и гъвкаво управление на удилищем.Това е един прекрасен подарък за любителите на риболова. ?【Не се притеснявайте】 При възникване на всеки проблем, не се колебайте да се свържете към нас за първи път.Ние веднага ще ви предложим най-доброто решение.ЕВА + алуминиева сплав. ?【Уникален и високо качество】 риболов зона SAN LIKE е изработен от висококачествен материал.Мека подплата от ЕВА , устойчиви на удар на допир , предпазва вашия корем при борбата с рибата .Титуляр въдица изработена от алуминиева сплав, който е устойчив на корозия в солена вода за продължителна употреба. ?【Един размер подходящ за повечето】 Колан с пластмасова катарама за регулация е в съответствие с вашите собствени нужди (максимално удължение до 140 см /55,1 инча прибл.Както на вътрешния диаметър на отвора на притежателя е около 5,5 см /2,16 инча, който е подходящ за повечето глави удилищ.Идеални подаръци за Хелоуин и Коледа за вашия баща, съпруг, син или приятелите. ?【Да се адаптира по-Различен стил】Вставной щифт от неръждаема стомана, подходящ за главата на въдица с канавкой .А общият отточна тръба на шарнирна връзка бразда е подходящ за въдици с кръгла глава.Специална конструкция не само улеснява си на риболов, но и спестява много енергия при борбата с едра риба.

R

Продукти в категория