.

.

INOOMP 1 Ролка Палатки Светоотражающая Въже Външна Бельевая Въже, Палатка за Къмпинг Външен Вигвам устройството за обтягане на Въжето Ветроупорен Висящи на Въжета Въ?

INOOMP 1 Ролка Палатки Светоотражающая Въже Външна Бельевая Въже, Палатка за Къмпинг Външен Вигвам устройството за обтягане на Въжето Ветроупорен

BGN 1.33
Продукти

Въже за закрепване на палатки : Осигурява голямо удобство за вашия къмпинг, туризъм, пътуване, семейния живот на открито и закритоСветлоотразителни въже за надвес : Може да се мотае кемпинговый фенер или фенери с различни размери, кухненски прибори, дрехи, обувки.Инструменти за закрепване на Палатки : Неговата мощна практичност и гъвкавост, той ще улесни вашата почивка в къмпинг.Светлоотразителни шнурове, независимо Дали е сушенето на дрехи или поддържане на нещата, с въже за палатка може лесно да се справят с помощта на кабел.Въже за връзване на външната палатка : на тази въжето могат да висят на вашата чинии, чанти, дрехи, кухненски принадлежности и други предмети.Пратката включва 1 x ролка на въжета за палатки Характеристики -Цвят : син кевларовая въже -Размер : 5000,00 X0,40 X0,40 см/1965,00 X0,16 X0 въже за къмпинг. -Материал : Светлоотразителни въжета от полиестерна -Компактен размер, преносим и лек, въжета за палатки на открито е много лесно да носите със себе си. -Това е достатъчно, за да се установи, кемпинговая въже да отговарят на вашите различни нужди на въжета за кемпинговых палатки. -Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске, подходящ за къмпинг, планинско катерене, разходки, пикник и т. -С помощта на това устройство за затягане на въже да виси вашата чинии, чанти, дрехи, кухненски принадлежности и други предмети. -Може да бъде както за вашия дом, така и за семейни пътувания.Това ще ви даде добър опит продевания нишки в един стълб.Описание на продукта Обвязочные аксесоари, подходящи за повечето видове активен отдих. въже за къмпинг, въже за външната палатка е направена от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба.въже за закрепване на палатки Лесни за удобен и преносим употреба.въжета за палатки, Това може да се осигури отразяваща ефект през нощта, за да се избегне спотыкания.въжета за палатки с изкривени Здрава и гъвкава конструкция с висока товароподемност, ще осигури нейната практичност и популярност като бельо въже.

R

Продукти в категория