.

.

Производител на детски храни, Focasey, Комбайн за бебешка храна, Хеликоптер и Пасатор, Безжичен Преносим Робот с Кухненски Тежести, За улицата, у Дома, В движение, Надеж?

Производител на детски храни, Focasey, Комбайн за бебешка храна, Хеликоптер и Пасатор, Безжичен Преносим Робот с Кухненски Тежести,

BGN 20.99
Продукти

【Превъзходна преносима мощност 】 Преносима машина за приготвяне на бебешка храна, който по мощност не отстъпва на много домашни блендерам, подключаемым до масата, си е достатъчно за рязане на кубчета лед, плодове, семена и ядкиМожете да приготвяте храна за вашето бебе или киша и млечни шейкове на домовете за деца на открито / в къмпинг / на пикник. 【Кухненски везни】 Нашият робот за приготвяне на бебешка храна е оборудван с кухненски тежести, които ще ви помогнат по-точно да приготвят бебешка храна.Изящна миниатюрна конструкция елиминира елементарно, спестяване на пространство на вашата кухня, и осигурява удобство на съхранение.Измерва със стъпка 0,1 г / 0,1 мл. 【Здравето и безопасността на】 Устройство за приготвяне на детски храни произведени от 100% безопасни хранителни материали, без бисфенол А, олово, мирис и фталата.Начин на приготвяне на храна за себе си може да помогне на вашето дете да се хранят по-здравословно хранене.Моля, бъдете сигурни, да се готви храна за вашето бебе. 【Лесно почистване 】 Много лесен за почистване.Всъщност, може би най-лесният от всички блендеров или кофемолок, които притежавате.Просто отделяне на корпуса на машината и дюза за смесване, можете да лесно да се разглобява всички аксесоари и четка ги. 【Trusred By Плюсове】 Нашия смесител за бебешка храна се използва и одобрен от семейства по целия свят.Това означава, че вие получавате същия страхотно обслужване и гаранция за качество, които ние им даваме.Ако те се доверяват на това, тогава и вие можете.

R

Продукти в категория