.

.

Калъф за кран SEWACC с Кит, Удължител за детски кран, Чучур за Вана, Удължител за писалки, мивка със Сладък Акула, за деца, Безопасен и забавен Разтвор за измиване на ръц?

Калъф за кран SEWACC с Кит, Удължител за детски кран, Чучур за Вана, Удължител за писалки, мивка със Сладък Акула, за деца,

BGN 6.39
Продукти

пластмасата cartoony удължител кран Лек дизайн, лесно се инсталира, сладък и забавен. cartoony удължител кран качествен и траен пластмасов материал, много здрав за по-дълга употреба. cartoony удължител кран Помага да се създаде по добър навик да си мият ръцете, вашите деца ще се радвате на това cartoony удължител на чешмата. cartoony удължител на крана може да се използва като подарък за приятели или семейства, които да имат дете. cartoony удължител кран Прекрасен дизайн и cartoony външен вид : накарайте децата да се влюби в измиване на ръцете. cartoony удължител кран Лек дизайн, лесно се инсталира, красив и забавен. cartoony удължител кран качествен и траен пластмасов материал, много издръжлив, за дълъг период на използване. cartoony удължител кран Помага да се създаде по добър навик да си мият ръцете, вашите деца ще се радвате на това cartoony удължител на чешмата. cartoony удължител на крана може да се използва като подарък за приятели или семейства, които да имат дете. cartoony удължител кран Прекрасен дизайн и cartoony външен вид : накарайте децата да се влюби в измиване на ръцете.Описание, Когато се използва като пълнител възхитителен дизайн прави за измиване на ръцете много забавно занимание за деца и бебета.Това помага да се поддържа добра хигиена.Чудесно при настинки и грип.Когато се използва като покритие на това може да направите от време на къпане без удари!Предпазва вашето дете от остри ъгли!!Характеристики Материал : Пластмаса.-Този продукт е направен от здрава и гъвкава пластмаса, която може да се регулира така, че той много добре подхожда на повечето видове смесители. -Удължител за детски кран, ръководство кран, удължител за мивки, устройство за измиване на ръцете с дългата вода, отвеждане на вода Предпоставка включва 1 х удължител за течаща вода.

R

Продукти в категория