.

.

Силиконов протектор за детски пальчиков, Регулируема Протектор за смучене на палеца, което предотвратява смучене на палеца за бебета (Жълто)

Силиконов протектор за детски пальчиков, Регулируема Протектор за смучене на палеца, което предотвратява смучене на палеца за бебета

BGN 3.33
Продукти

【Функция】 Силиконов калъф може да помогне на детето да се облекчи болката във венците и растеж на зъбите, защита на пръсти на бебето от нараняваниякомплекти за здравето и грижите за детето. 【полезен и нетоксичен】 Този калъф за детски пальчиков е изработен от хранително-силикон, полезен е за здравето и нетоксичен за ухапване от бебето.Защита за пръстите на дете-бебе. 【Регулируема панта】 ви Позволява свободно регулиране на затягане в съответствие с дебелина ръцете на детето. 【полезен и нетоксичен】 Този калъф за детски пальчиков е изработен от хранително-силикон, полезен е за здравето и нетоксичен за ухапване от бебето.комплекти за здравето и грижите за детето. 【Прилагането на】 е Идеално за дете от 3 месеца и по-големи.Той използва палеца си и е подходяща само за палеца на детето с вътрешен диаметър 20 mm или по-малко.Безопасен и нетоксичен : Този калъф за детски пальчиков е изработен от хранително-силикон, безопасен и действително нетоксичен за ухапване от бебето.Силиконов калъф може да помогне на детето да се облекчи болката във венците и растеж на зъбите, защита на пръст на детето от болка.Регулируема панта : позволява свободно регулиране на затягане в съответствие с дебелина ръцете на детето. идеален за дете от 3 месеца и по-големи.Ярък цвят, развива у детето способността да визуален различавате.

R

Продукти в категория