.

.

Преносима надуваема възглавница за краката WINGSIGHT с капак под формата на клиновидна възглавници Леко приподнимает на краката, облекчава болката в краката, бедрата ?

Преносима надуваема възглавница за краката WINGSIGHT с капак под формата на клиновидна възглавници Леко приподнимает на краката,

BGN 3.00
Продукти

【Безопасен материал】 : Преносим надуваема възглавница за краката, изработени от PVC с луксозен покритие, здрав и не съдържа химикали и вредни веществаСлед 24-часово тестване на херметичността не е нужно да се притеснявате за това, че устройството изтече, и вие ще получите най-доброто преживяване. 【Удобна възглавница за краката】 : Клиновидная възглавница удобно ляга в краката, така че да можете бързо облекчаване на отока и болката в краката.За тези, които изпитват болка или дискомфорт, тази повдигане на краката просто е необходимо. 【Подобри кръвообращението】 : Нашите клиновидна възглавница за краката помагат за подобряване на кръвообращението, насърчаване на притока на кръв.Опитайте да го използвате като възглавница за коленете, клиновидна възглавници, поддържащи възглавници, възглавници за болки в гърба или обща подкрепа на крака. 【Конструкция на автомобила】 : Новият дизайн на автомобила, лесно се надува и изпуска в офиса или у дома, което улеснява придвижването, спестява място и позволява лесно помпане по всяко време и на всяко място. 【Бързо почистване на】 : Не е необходимо да се пере в перална машина, просто използвайте кърпа, за да е лесно и удобно почистване надуваем скоба за краката, и винаги съхранявайте го чисти. 【Безопасен материал】 : Преносим надуваема възглавница за краката, изработени от PVC с луксозен покритие, здрав и не съдържа химикали и вредни вещества.След 24-часово тестване на херметичността не е нужно да се притеснявате за това, че устройството изтече, и вие ще получите най-доброто преживяване. 【Удобна възглавница за краката】 : Клиновидная възглавница удобно ляга в краката, така че да можете бързо облекчаване на отока и болката в краката.За тези, които изпитват болка или дискомфорт, тази повдигане на краката просто е необходимо. 【Подобри кръвообращението】 : Нашите клиновидна възглавница за краката помагат за подобряване на кръвообращението, насърчаване на притока на кръв.Опитайте да го използвате като възглавница за коленете, клиновидна възглавници, поддържащи възглавници, възглавници за болки в гърба или обща подкрепа на крака. 【Конструкция на автомобила】 : Новият дизайн на автомобила, лесно се надува и изпуска в офиса или у дома, което улеснява придвижването, спестява място и позволява лесно помпане по всяко време и на всяко място.

R

Продукти в категория