.

.

Детска залъгалка MAM Variety Pack включва 3 вида пустышек, Формата на зърната Допринася за здравословното развитие на устната кухина, на 3 опаковки, 6-16 месеца, Момче, 3 бр. (о?

Детска залъгалка MAM Variety Pack включва 3 вида пустышек, Формата на зърната Допринася за здравословното развитие на устната кухина,

BGN 5.76
Продукти

УДОБЕН ЩИТ – Тези сладки биберони за бебета са сладки и са функционалниИзвита плоча с широки отвори предоставя на детето комфорт и позволява на кожата на бебето да диша.СИЛИКОНОВА залъгалка – Силиконова залъгалка, не съдържат бисфенол А, е с фирмен дизайн залъгалка MAM, изработени от шелковистого материал Skin Soft и има симетрична форма, която е идеално място за развитие на челюстта и зъбите.СВЕТИ В ТЪМНОТО - Нощен зърното от този набор свети в тъмното, което улеснява бързото намиране на вечер, без никакви спотыканий и търсения.СИМЕТРИЧЕН БИБЕРОН – липсата на "лицевата страна нагоре" означава, че с тези забавни фалшив за бебета не е нужно да се мъчите, и binky не трябва да бъде постоянно коригира, тя да е правилно седеше в устата на детето.ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА – Набор от пустышек MAM Variety, 3 биберон : 1 оригиналната залъгалка MAM, 1 залъгалка MAM Air, не съдържа BPA / BPS, са създадени от водещи детски зъболекари и психолози на развитие, за да се осигури максимален комфорт и стил за деца на възраст от 6 месеца и по-големи *. Ултра-залъгалка MAM съчетават в себе си технологични иновации и модерен дизайн, за да помогне на децата да започнат здравословен начин на живот. * Разработен съвместно с Международната общност детски медицински изследвания.

R

Продукти в категория