.

.

Раница-Переноска за кучета, Переноска за домашни Кученца, на Предната Опаковка, Дишаща Дизайн на главата със Светлоотразителен Безопасно Раница за кучета, Перенос?

Раница-Переноска за кучета, Переноска за домашни Кученца, на Предната Опаковка, Дишаща Дизайн на главата със Светлоотразителен Безопасно

BGN 14.39
Продукти

?Пет Experience First - Проектиран така, че кучето е видимо, без ограничения и може да участва във всички веселби!Регулируема шнур с дупка и мека мрежа лигавицата на ръба на дупката му осигуряват комфорт ? Надеждна сигурност и подробен дизайн: Раница-переноска за кученца вграден защитен с каишка скоба, може да се свърже с ошейником домашен любимец, което ще попречи на изход домашен любимец и да защити сигурността на домашен любимец.Раница пет front има светлоотразителни ленти отпред и на раменните ремнях за видимост през нощта. ?Регулируеми колани и здрава обтегач - Регулируеми подплатени презрамки и помагат за намаляване на натоварването, което е ергономичен и е много удобно.Раница-переноска за разходки на домашни любимци оборудван поясными и нагрудными катарами за повече подкрепа и стабилност. ?Печатни панел и дизайн джобове - Раница-переноска за кучета с подвижни миещи накладки предотвратява увисването, запазва стабилността и им е по-лесно да се замени / почистване, мрежести странични и предни джобове помагат да се съхранява на каишка, свирка, вода, закуски, храна и други стоки от първа необходимост. ? Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние се стремим да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и на възможно най-доброто изживяване от пазаруването. [Моля, проверете таблицата с размерите, преди да закупят] Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от помощ, всички въпроси ще бъдат решени в продължение на 28 часа. ?Пет Experience First - Проектиран така, че кучето е видимо, без ограничения и може да участва във всички веселби!Регулируема шнур с дупка и мека мрежа лигавицата на ръба на дупката му осигуряват комфорт. ? Надеждна сигурност и подробен дизайн: Раница-переноска за кученца вграден защитен с каишка скоба, може да се свърже с ошейником домашен любимец, което ще попречи на изход домашен любимец и да защити сигурността на домашен любимец.Раница пет front има светлоотразителни ленти отпред и на раменните ремнях за видимост през нощта. ?Регулируеми колани и здрава обтегач - Регулируеми подплатени презрамки и помагат за намаляване на натоварването, което е ергономичен и е много удобно.Раница-переноска за разходки на домашни любимци оборудван поясными и нагрудными катарами за повече подкрепа и стабилност. ?Печатни панел и дизайн джобове - Раница-переноска за кучета с подвижни миещи накладки предотвратява увисването, запазва стабилността и им е по-лесно да се замени / почистване, мрежести странични и предни джобове помагат да се съхранява на каишка, свирка, вода, закуски, храна и други стоки от първа необходимост.

R

Продукти в категория