.

.

Нашийник за кучета Bousnic на 2 кучета (5-120 кг) - 3300 фута Водоустойчив Обучение яка за кучета Големи Средни Малки с Перезаряжаемым дистанционно управление, режими на зву?

Нашийник за кучета Bousnic на 2 кучета (5-120 кг) - 3300 фута Водоустойчив Обучение яка за кучета Големи Средни Малки с Перезаряжаемым

BGN 41.99
Продукти

Просто натиснете бутона и след това го завъртете, за да настроите нивото на режима особено за 99 нива, можете да бързо завъртане я, за да предаде на съответното ниво.Този изключителен дизайн го прави по-удобен за кучета работещи по време на дресура.Нашийник за дресура на кучета за 2 кучета може да се коригира на всеки режим, звуков сигнал (1-8), вибрациите (1-16) и безопасен удар (1-99).С няколко нива на модели, в сила за коригиране на нередно поведение хуманен и безопасен начин за малки кучета с тегло от 5 до 15 килограма, дори за куче със среден размер.Приемник на това обучение яка за кучета е изработена от водоотталкивающего материал, който осигурява на вашите домашни любимци по-голяма гъвкавост по време на активен отдих и позволява на кучета свободно да играе.Независимо от това дали вали дъжд или отива душ, той може да работи дори при пълно потапяне във вода.Нашият нашийник за кучета силен критик с дистанционно управление оборудван зад силиконови чехлами, които осигуряват двойна защита и предпазват от нараняване на кожата на нашите кучета.Благодарение на компактния си и гъвкавост размер, нашите кучета могат да го носят за тренировки, без никакви натоварвания. 1 x дистанционно управление. 2 х Ошейниковый каишка. 4 х Дълга метална сонда. 4 x Кратък метална сонда. 4 x Дълъг Проводник гумена капачка. 4 x Къса Проводник гумена капачка. 1 x Прозрачна тестова лампа. 1 х USB кабел за зареждане. 1 х Шнур за китката. 3300 фута выносная и чрез антена : Нашийник за дресура на кучета Bousnic идва с обхват на управление на 1100 ярда (3300 фута), което позволява свободно да се обучават в помещения или дворове без никакво отлагане получаване на сигнал, няма писъци и състезания, за да бъда добро момче!. 3 Отделни и регулиране на режима на дресура : Нашите ударни яки предлагат 3 хуманни режима на работа : звуков сигнал (1-8), вибрация (1-16) и безопасен шок (1-99), което ви позволява да тренирате кучета в съответствие с техните способности, избора на най-подходящите нива на режим и време, за коригиране на неправилно поведение.Водоустойчив и компактен приемник IP67 : Нашийник за кучета е разработен с помощта на напълно херметични технология, позволяваща свободно да вземат душ, да плуват и да правят туризъм по река.Както и лек и компактен размер, чудесно за кученца от малки, средни и големи кучета без никакъв товар.Защитно заключване и двуканална : Електронен нашийник за дресура на кучета оборудван независими бутони на ергономичен дистанционното управление за разделно управление, предотвратяване на неправилно използване и случайно удря ток, а също и ясна смяна на канал 1 или 2 за дресура 2 кучета едновременно.Бързо зареждане и сверхдолгий срок на експлоатация : електрически нашийник за кучета може да продължи, преди да е 15-60 дни след 2-3 часа зареждане, лесно се зарежда с помощта на нашия зарядно устройство или захранващ блок, без да се притеснявате за това, че ние отключимся по време на джогинг или къмпинг с кучета.

R

Продукти в категория