.

.

FAVOMOTO 1 Комплект Войлочных Играчки За Коледни Работи САМ Занаяти Украшение Занаяти Набор от Игли За Тепане Вълнена Дръжката на Игла За Тепане Набор от Животни, За Те?

FAVOMOTO 1 Комплект Войлочных Играчки За Коледни Работи САМ Занаяти Украшение Занаяти Набор от Игли За Тепане Вълнена Дръжката

BGN 1.33
Продукти

Комплект за сплъстяване на козината за начинаещи : Използвайте основните техники сплъстяване игли и прости бродирани детайли, за да създаде очарователна поделкуКомплект за тепане игли от козината на домашни любимци : ще ви помогне да направите валяние по-удобно и интересно, ще донесе по-голямо удоволствие.Игла инструмент за тепане : Идеален за работи с деца, игольчатая филцови кученце сблизит отношенията на родителите и децата. Игли като занятие за тепане : Изработени от вълнени материали с отлична консистенция игольчатая филцови кученце, изящна изработка осигуряват практичност и дълготрайност.Украса от вълна corgi : Благодарение на прекрасната лепке и ярки цветове готова рана ще се превърне в атрактивна декорация.Комплект за сплъстяване на козината за начинаещи : Използвайте основните техники сплъстяване игли и прости бродирани детайли, за да създаде очарователна поделку.Комплект за тепане игли от козината на домашни любимци : ще ви помогне да направите валяние по-удобно и интересно, ще донесе по-голямо удоволствие.Игла инструмент за тепане : Идеален за работи с деца, игольчатая филцови кученце сблизит отношенията на родителите и децата. Игли като занятие за тепане : Изработени от вълнени материали с отлична консистенция игольчатая филцови кученце, изящна изработка осигуряват практичност и дълготрайност.Украса от вълна corgi : Благодарение на прекрасната лепке и ярки цветове готова рана ще се превърне в атрактивна декорация.Списък на пакетите 1 x поролоновая уплътнението 3 x игла 1 x чанта вълна 1 x спецификация 1 x комплект аксесоари за очите и ключодържател ключодържател Характеристики - Кукла за тепане със собствените си ръце, изцяло ръчно изработени, изключително удобни игла за сплъстяване на козината. - Подходящ за направата на подаръци за рожден ден, Коледа, Ден на детето, Ден на бащата, Ден на свети Валентин! коледна рана -Изработени от вълнени материали с отлична консистенция, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност набор за тепане на животните. - Идеален за работи с деца, които сблизят на отношенията родители и деца, комплекти от вълна ръчно изработени от филц. - Материал : памучен занаяти собствените си ръце - Благодарение на прекрасния моделиране и ярки цветове готова рана ще се превърне в атрактивна декорация, определени за сплъстяване на козината.

R

Продукти в категория