.

.

SOIMISS Коледен Декор Коледно led Звезден Topper за Елхи: Блестяща 3D Червена Звезда На Върха на Дървото Коледна Празнична Украса за коледната Елха Вечерни Сувенири за Фест?

SOIMISS Коледен Декор Коледно led Звезден Topper за Елхи: Блестяща 3D Червена Звезда На Върха на Дървото Коледна Празнична Украса

BGN 52.85
Продукти

Лампата във формата на звезда може да създадете уютна светлина и допълнят вашата коледна атмосфера подвесное украса за коледната елха.Формата на петолъчна звезда, фино обработена, така че формата не е лесно да се деформира, здрав за използване. коледна led елха. Икономичен, светлинна декорация за коледната елха не, ще струва скъпо и може да ви предложи приятно опит за използване. блестящи коледни декорации.Прекрасен дизайн и луксозен външен вид, е подходящ за монтаж на коледна елха като декор Коледната елха. сватбена topper за коледната елха.Благодарение на използването на висококачествени материали и тънък майсторство на изработката, нашият продукт е много практичен за употреба. блестящ topper за коледната елха.Лампата във формата на звезда може да създадете уютна светлина и допълнят вашата коледна атмосфера. подвесное украса за коледната елха.Формата на петолъчна звезда, фино обработена, така че формата не е лесно да се деформира, здрав за използване. коледна led елха. Икономичен, светлинна декорация за коледната елха не, ще струва скъпо и може да ви предложи приятно опит за използване. блестящи коледни декорации.Прекрасен дизайн и луксозен външен вид, е подходящ за монтаж на коледна елха като декор Коледната елха. сватбена topper за коледната елха.Благодарение на използването на висококачествени материали и тънък майсторство на изработката, нашият продукт е много практичен за употреба. блестящ topper за коледната елха.Описание на Нашия продукт представлява лампата във формата на звезда, можете да го инсталирате на своя коледна елха, за да донесе повече коледна атмосфера във вашия дом.Украсата е практично, и ще можете да се насладите напълно на топло коледа времето със своите приятели и семейството си.Характеристики Материал : желязо;- Размер : 24,00 X20,00 X5,50 см, 9,43 X7,86 X2, 16 инча; -Забележка : 2 батерии тип ААА в комплекта не включва; Осъществяване включва 1 лампа за коледната елха.

R

Продукти в категория