.

.

Quelife Светлини за Деня на Благодарността, Есенни Гирлянди от кленов листа, Декорации за Деня на Благодарността, Само на 10 метра и 20 led листа, Есенни светлини работещи ?

Quelife Светлини за Деня на Благодарността, Есенни Гирлянди от кленов листа, Декорации за Деня на Благодарността, Само на 10 метра и

BGN 18.42
Продукти

【Гирлянди от кленов листа】 : Нов комплект гирлянди от есенни листа от актуализираната стойност е оборудван с 20 led светлини с дължина 10 метра и 20 реалистични оранжево-жълти листа, които са подходящи за вашите есенни декорации и пробият мрака на вашите есенни събития, партита, Хелоуин, Деня на благодарността и КоледаТези листа топли тонове придават на стаята усещане за истински празник. 【3 режима ви Помогне да създадете вълнуваща атмосфера, съответстваща на темата на фестивала. 【Материал】 : Листата и линия на led осветление, изработени от PVC материал и 4 от висококачествени медни проводници, които го правят здрави и трайни.Можете да огънете го във всякаква форма или увиване във всичко. 【Полезни съвети】 : Led светлини и кленови листа не се страхуват от дъжд, както калъф за батерията - не.Този отделението отделение трябва да бъде подходящ за използване на закрито и на открито в затворена зона. 【Гирлянди от кленов листа】 : Нов комплект гирлянди от есенни листа от актуализираната стойност е оборудван с 20 led светлини с дължина 10 метра и 20 реалистични оранжево-жълти листа, които са подходящи за вашите есенни декорации и пробият мрака на вашите есенни събития, партита, Хелоуин, Деня на благодарността и Коледа.Тези листа топли тонове придават на стаята усещане за истински празник. 【3 режима ви Помогне да създадете вълнуваща атмосфера, съответстваща на темата на фестивала. 【Материал】 : Листата и линия на led осветление, изработени от PVC материал и 4 от висококачествени медни проводници, които го правят здрави и трайни.Можете да огънете го във всякаква форма или увиване във всичко. 【Полезни съвети】 : Led светлини и кленови листа не се страхуват от дъжд, както калъф за батерията - не.Този отделението отделение трябва да бъде подходящ за използване на закрито и на открито в затворена зона.Led Кленови Тиквени Фенери String Хелоуин Garden Party Room Decoration Функции Осветление : Оранжеви и жълти листа подсвечены ярка оранжева светлина.Кленови листа, на снимката по-горе, имат уникална текстура и ярки цветове, което позволява ви донесе inchautumninch във вашия дом, без да се излиза навън.Можете да гъвкаво конфигуриране на всяка форма в зависимост от нуждите на декор или обвивка от тях маси, камини, мантел пещта, вратата дограма, входните врати, парапети, алуминиева дограма, огради и т.

R

Продукти в категория