.

.

Healvian 20 Бр Малка Четка За Коса, Гребен за Кожата на Главата, Гребени за Коса, Детска Четка за Коса, Удобна Детска Четка, Масажор За кожата на Главата, Четка За Почиства?

Healvian 20 Бр Малка Четка За Коса, Гребен за Кожата на Главата, Гребени за Коса, Детска Четка за Коса, Удобна Детска Четка,

BGN 1.33
Продукти

ПП ЧЕТКА за ДЕТСКА КОЖА на ГЛАВАТА-ЧЕТКА за детска зала за МАСАЖ гребени с капачка за люлката - Помага деликатно се разпада и изтриване на възли от косата на бебета и малки деца, като масажирате чувствителната кожа на главата по време на вържете косата.ДЕТСКИ МАСАЖНА пилинг-тя е безопасна, тъй като му структури няма да навредят на главата на вашето дете, ще му е комфортно усещане.ПРОФЕСИОНАЛНА детска ЧЕТКА за зъби -не травмирует кожата на детето с масажен ефект, по-практично и безопасно.ДЕТСКА МАСАЖНА четка за коса и Кожата на главата на новородени нежна, а черепът все още не е напълно развит, и за нея се нуждаят от грижа, с помощта на детска гребени.ЧЕТКА за НОВОРОДЕНИ НА КОСА, изработена от здрави и безопасни, може да бъде уверено.Пратката включва 20 х четки Характеристики -Цвят : смесен цвят четка за новородени коса -Материал : полипропилен, найлон детски нокторезачки -Размер : 13,50 X3,90 X3,00 см / 5,31 X1,53 X1 потребителска четка за новородени. -Нашата четка за масажи на скалпа, подобрява кръвообращението, спомага за кожата на главата по-здрави и чисти, кондиционируя косата на вашето дете. четка за новородени. -Изработени от здрава и безопасна, може да бъде безопасно почистват с четка от пърхот. -Това е безопасно, тъй като четина няма да навреди на главата на бебето, дайте му удобни детски аксесоар. -Изработен от превъзходни материали, с високо качество и ниска цена, висока ефективност, удобна детска четка за коса. -Ежедневно разресването скалпа на вашето бебе може да се подобри кръвообращението и отпускане на вашето бебе, преди да използвате четка с шампоан за добър нощен сън.Описание Товарановорожденная четка, четината на която са проектирани по такъв начин, че да не се надраскат кожата на главата ноктите, като същевременно осигурява мека масажното стимулиране за ежедневна грижа за косата.четка за измиване на детската коса, Това щеше да е абсолютно идеален подарък за душата на детето като набор от продукти за грижа за детето. множество тъчпад четка Нашата детска четка за коса е задължителна за всяка млада майка.

R

Продукти в категория