.

.

SOYZMYX, 16 бр., Къдрава Цветни Кичури за удължаване на косата, Многоцветен Вълнообразни Скоба за коса с Изкуствена Дъга Лента за Деца, Момичета, Жени, 17 инча (светло розо?

SOYZMYX, 16 бр., Къдрава Цветни Кичури за удължаване на косата, Многоцветен Вълнообразни Скоба за коса с Изкуствена Дъга Лента за

BGN 3.00
Продукти

[Лекота на използване и индивидуална опаковка] : Щипки за изграждане на къдрава коса, всяка с отделна заколкойПросто щракнете върху средата на щипки за коса, те се отварят, а след това се затварят в косата.Всеки вълнообразни перука е индивидуална опаковка, която позволява да ги избегне слепване или entanglements. [Материал на по-високо качество] : 100% термостойкое синтетично влакно, выдерживающее температурата до 180 градуса по Целзий (360 градуса по Фаренхайт).Можете да ги оправям в съответствие с вашите нужди.Удължител за къдрава коса е достатъчно дълъг, за да можете да се режат в зависимост от вашата дължина на косата. [Пъстри коса със собствените си ръце] : Ярко розови косата е достатъчно дълги, за да може да се режат им в съответствие с вашата дължина на косата. [Подходящ за украса] : идеален за Хелоуин, Коледа, Деня на Св. Патрик, партита, фестивали, cosplay, костюмированной партита, ежедневно облекло, тематични партита с единорогом, подарък, парти с малките понита, или всякакви декорации за ежедневни дейности. [Прекрасно следпродажбено обслужване] : Ние приемаме възстановяване и нова подмяна, ако по някаква причина не сте доволни от покупката си.Моля, свържете се с нас без никакво колебание. (Забележка : Всяка подробност за удължаване на косата, произведени ръчно, така че, ако забележите някакви малки проблеми, моля, дайте ни шанс да ги отстраним.

R

Продукти в категория