.

.

50 опаковки цветни заколок за коса с пеперуди, красиви мини щипки за коса с пеперуди, аксесоари за коса, за жени или момичета (разноцветни дрънкулката)

50 опаковки цветни заколок за коса с пеперуди, красиви мини щипки за коса с пеперуди, аксесоари за коса, за жени или момичета (разноцветни

BGN 3.20
Продукти

Опаковката съдържа : 50 заколок за коса с пеперуди, съдържа 14 различни цветове, всички фиби за коса са опаковани в кръгъл пластмасов контейнер за ежедневна съхранениеПриятно забележка : Броя на всяка цветова група неодинаково от случаен избор на начин на опаковане заколок за коса, уверете се, че не възразявате срещу това, преди да поръчате.Материал : пластмасови щипки за коса с метална пружина, всички от устойчив материал, който лесно да се прекъсне, могат да отговарят на вашите ежедневни нужди.Малък размер : размер 2 х 1,8 см. / 0,8 x 0,7 инча (LW) всеки, ширина на отвора 30 mm и с дължина на зъбите около 4 мм. Те са сладки изглеждат страхотно на косата и са идеални за употреба и съхранение.ШИРОКО приложение : Тези клипове с пеперуди-нокти - красиви аксесоари за коса, подходящи за всяка възраст или стил.Подходящ е за партита, класни стаи и съхраняване на неща за лично ползване.Красива мини щипки за коса-пеперуди Аксесоари за коса за момичета и жени Нашите цветни фиби за коса е украсена с вас и да ви направи център на вниманието на тълпата.Подходящ за всички типове коса.Свободно да комбинирате всеки цвят, моля ви.Защо точно ни фиби за коса? ? 50 опаковки гумени гумени ленти за коса, за да отговори на различните нужди. ? Висококачествени материали, нетоксичен, безвреден за хората. ? Добра еластичност на кожата, косата са безопасни, многократно разтягане лесно да се прекъсне?Ярки цветни фиби за коса ще ви отговарят към всички заедно. ? Идеален за дълга коса, къса коса, къдрици, "конска опашка", тъкане и т.? Мини компактен размер, удобен за пренасяне и съхранение.Параметри : Материал : пластмаса Цвят : 12-18 видове цветя Помещение включва : 50x щипки за коса.

R

Продукти в категория