.

.

Калъф Club е подходящ за 27 iMac или 27iMac Pro в сверхпрочном кейсе, одобренном авиокомпания за транспортиране - Също така подходящ за Apple Magic Keyboard, Magic Mouse и аксесоари - Компак?

Калъф Club е подходящ за 27 iMac или 27iMac Pro в сверхпрочном кейсе, одобренном авиокомпания за транспортиране - Също така подходящ

BGN 202.98
Продукти

[Калъф подходящ] е Подходяща за 27 "i Mac или i Mac Pro, Magic Keyboard, Magic Mouse, кабели и аксесоариКомпактният дизайн не оставя се губи пространство. [Обков на корпуса] Корпусът е изработен от много устойчив на опън сополимерного пластмаса полипропилен, отлитого под налягане, с бомбетата за допълнително усилване на конструкцията.Корпусът е оборудван с 5 дупки за метални монтира заключване за максимална сигурност (с монтирани ключалки, предоставени от клиента), 7 здрав шут за надеждно затваряне на корпуса.Шарнирные щифтове от неръждаема стомана за допълнителна здравина, клапан за понижаване на налягането, за да промените височината и оборудване запечатване на уплътнението, за да се предотврати проникване на вода, прах, мръсотия и други чужди отпадъци. Вграден наклон на колелото и прибиращ се дръжка осигуряват лесно транспортиране. [Обичай интериор от пяна] Амортизирующая пяна предварително нарязан, за да лесно да инсталирате на вашия Apple 27 "i Mac или 27"i Mac Pro и аксесоари директно от кутията.Стиропор, представлява неабразивный полиетилен със затворени пори, които можете да избършете, ако той запылился. [Характеристики на кейса] Здрав калъф за пътуване и за съхранение на Case Club е водоустойчив (IP67), одобрен АТА, ударопрочен, пыленепроницаем, компактен, защитено от подлежи на изпращане на и одобрен от TSA за чекиран багаж.Външни размери на корпуса представляват 31,94 "L x 24,54"W x 12,50"H. [Конкурс] Не се разреши на слабите тъкани чанти на участниците в конкурса!Тези тъканни пакети могат неочаквано порваться, отпадането си скъп компютър на земята!Ако НАИСТИНА се нуждаете от защита и транспортиране на своя i Mac, седалките Case Club hard shell - това е нещо, което ви трябва. [Отказ] е Показано на i Mac и аксесоари в комплекта не са включени.Този продукт представлява калъф за носене само с изработен по поръчка на пяна. [Доживотна гаранция] - 27-инчов калъф за носене i Mac от Club Case идва с доживотна гаранция.Вашият компютър и аксесоари ще бъдат запазени за бъдещите поколения.Подходящ за 27-инчов i Mac Pro, Magic Keyboard, Magic Mouse и аксесоари, като кабел, кабели и др.

R

Продукти в категория