.

.

FEICHAO Двойна 25 мм/1 инч Топка Глава Прът Адаптер Гнездо Скоба Държач за Монтиране на Скоба за Мотор, Мотоциклет Помещение Удължител (95 мм)

FEICHAO Двойна 25 мм/1 инч Топка Глава Прът Адаптер Гнездо Скоба Държач за Монтиране на Скоба за Мотор, Мотоциклет Помещение

BGN 2.67
Продукти

Скоба за закрепване на притежателя на топка на главата удължител може да се използва за употреба на открито, на притежателя на мобилен телефон, на мотоциклети, велосипеди и други видове превозни средстваБлагодарение на двойно регулиране топка на главата е закопчалка позволява на вашето устройство гъвкаво да се завърта на 360 градуса.Изработен е от алуминиева сплав и винт от неръждаема стомана, здрав и издръжлив. двойна топка корона 25 мм / 1 инч, подходящ за притежателя на велосипед телефон.Дължина екстри : 55 мм/95 мм/150 mm. Скоба за закрепване на топка на главата удължител може да се използва за употреба на открито, на притежателя на мобилен телефон, на мотоциклети, велосипеди и други видове превозни средства.Благодарение на двойно регулиране топка на главата е закопчалка позволява на вашето устройство гъвкаво да се завърта на 360 градуса.Изработен е от алуминиева сплав и винт от неръждаема стомана, здрав и издръжлив. двойна топка корона 25 мм / 1 инч, подходящ за притежателя на велосипед телефон.Дължина по желание : 55 мм/95 мм/150 mm. FEICHAO Двойна 25 мм/1 инчов топка корона, свързващ прът, Адаптер, стойка за закрепване скоба за мотор, мотоциклет, удължител за камерата Описание Материал : Алуминиева сплав + неръждаема стомана Дължина : 55 мм /95 mm / 150 mm Приложим размер на топка на главата : 25 мм / 1 инч Характеристики : 1. Подходящ за притежателя на велосипед телефон. удължител 55 мм /95 mm / 150 mm за однодюймовых огнени глави. Материалът е от алуминиева сплав и винт от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Функционално предназначение : Творчески външен държач за мобилен телефон, използвани за мотоциклети, велосипеди и други видове превозни средства.Пратката съдържа : 1 инчов Адаптер за свързването на прът с топка глава * 1.

R

Продукти в категория