.

.

Твърд пътен калъф за Oculus Quest 2, Твърд калъф за Oculus Quest 2 с елитен каишка, Водоустойчив, устойчив на удари калъф За носене, Защитава Аксесоари Oculus Quest 1/2 VR (сив)

Твърд пътен калъф за Oculus Quest 2, Твърд калъф за Oculus Quest 2 с елитен каишка, Водоустойчив, устойчив на удари калъф За носене,

BGN 3.00
Продукти

【МАТЕРИАЛ】Обвивка е изработена от твърд материал EVA и водоустойчив, устойчив на удари и замърсявания Космати подплата осигурява отлична подплънки. 【Удобно да се използва】 Лесно носене благодарение на удобния ремешку на дръжката.Универсална светкавица лесно се отваря и затваря.Всичко е лесно да се добавя и да се премахват и надеждно се фиксира. 【Пътна чанта за носене Oculu s Ques t 2】 е Специално проектиран, за да направи целия си oculu s ques t 2 по-преносим и удобен за пътуване.Удобна лента на дръжката е удобна за носене. 【Най-добрата защита】 Корпусът е изработен от солиден материал EVA, е водоустойчив и устойчив на удар / на прах, подплата осигурява отлична подплънки. 【Здраво дръжте】 Вътрешни еластични ремъци за надеждно закотвени слушалки и контролери.Удобна каишка за ръка ви позволява лесно да го носите със себе си. 【МАТЕРИАЛ】Обвивка е изработена от твърд материал EVA и водоустойчив, устойчив на удари и замърсявания. Космати подплата осигурява отлична подплънки. 【Удобно да се използва】 Лесно носене благодарение на удобния ремешку на дръжката.Универсална светкавица лесно се отваря и затваря.Всичко е лесно да се добавя и да се премахват и надеждно се фиксира. 【Пътна чанта за носене Oculu s Ques t 2】 е Специално проектиран, за да направи целия си oculu s ques t 2 по-преносим и удобен за пътуване.Удобна лента на дръжката е удобна за носене. 【Най-добрата защита】 Корпусът е изработен от солиден материал EVA, е водоустойчив и устойчив на удар / на прах, подплата осигурява отлична подплънки. 【Здраво дръжте】 Вътрешни еластични ремъци за надеждно закотвени слушалки и контролери.Удобна каишка за ръка ви позволява лесно да го носите със себе си.Описание : Подходяща модел : Специално проектиран за Oculus Quest 2. Капацитет : В нея можете да съхранявате VR-слушалки и няколко контролери.Подобрена защита : Корпусът е изработен от солиден материал EVA, е водоустойчив и устойчив на удар / на прах, подплата осигурява отлична подплънки.Здраво дръж : Вътрешни еластични ремъци за надеждно закотвени слушалки и контролери.Лесен за носене : Удобна каишка за ръка ви позволява лесно да го носите със себе си.Цип : Гладка светкавица, лесно се отваря и затваря.

R

Продукти в категория