.

.

Калъф Sunooma, Съвместим с Switch Lite, Защитен Твърд корпус, Цветни капак на корпуса, Твърд калъф за задната част на ръкохватката, Съвместим с Switch Lite 2019 (синьо и зелено)

Калъф Sunooma, Съвместим с Switch Lite, Защитен Твърд корпус, Цветни капак на корпуса, Твърд калъф за задната част на ръкохватката, Съвместим

BGN 0.67
Продукти

【ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ】Този калъф е специално разработен за съвместимост с Switch Lite 2019 Той е много лек, лесно се прикрепят и да теглите, без да уврежда системата.Всички пристанища са достъпни и не са заключени корпус. 【Удобен】 Много удобен за хващане - перфектно ляга в ръката.Това прави геймплея по-удобно в продължение на дълги часове.Той може да бъде съвместима с голям брой на седалките за носене. 【Сигурна защита】 Материал КОМПЮТЪР с твърд корпус срещу надраскване осигурява максимална защита, трайни характеристики на повишен ъгли за вашето устройство. 【ЯРКИ ЦВЕТОВЕ】 Прозрачен цвят е идеален за защита на вашия нов Switch Lite, демонстрирайки при това го е зашеметяващ цвят и дизайн. 【Лесна употреба】 Корпус е разделен на две части, лесна за разглобяване, компактен и преносим.Всички бутони и портове точно подбрани така, че да осигури пряка зареждане и подмяна на игрални карти, без демонтаж.

R

Продукти в категория