.

.

Адвент-Календар 2021 Обратното Броене на Коледните празници Адвент-Календар с 24 Кристали Windows Съкровища, Коледни Изискани Бижута Подарък Кутия за Коледната Украса н?

Адвент-Календар 2021 Обратното Броене на Коледните празници Адвент-Календар с 24 Кристали Windows Съкровища, Коледни Изискани Бижута

BGN 2.67
Продукти

? Чудесен коледен подарък за дете : Ако търсите, отколкото да се забавлявате с вашите деца по време на коледните празници, тези 24 скъпоценни камъни от цял свят - добър избор ?Детски календар за обратно броене на Коледа : Обратното броене на Коледа - вълнуващо за децата.Ние сме разработили забавен набор от играчки с коледните адвент-календар за деца.Отваряйте вратата всеки ден и выставляйте 24 различни коледни играчки - мистериозен подарък със сигурност ще впечатли детето си!. ?Можете да излезе и да се създаде уникален коледен адвент-календар; в допълнение към весели игри и практически занимания на децата и ще чакам Коледа през декември, да се прояви търпение и творчески способности. ?Перфектен подарък за празниците за момчета и момичета : играчка-адвент-календар с Увреждания" - това е един забавен начин за децата да отброява дните до Коледа и всеки ден да получат малка изненада.В същото време той развива търпение и творческите способности на детето. ?Многократна употреба украса.Тези меки естествени руда може да се използва повторно.Дръжте детето далеч от електроника: Тези играчки намаляват стреса, подобряват кръвообръщението на ръцете и отрабатывают с детето си умения сметка.Серия Christmas countdown - умна независима серия, допълнение към серията подаръци Christmas countdown.Направете чудесен подарък stem за момичета и момчета!Коледен адвент-календар за обратно броене за деца: Обратно броене до Коледа - вълнуващо за децата.Отваряйте вратата всеки ден, за да видите 24 бр. различни коледни играчки - мистериозен подарък със сигурност ще впечатли детето си! Тази серия осигурява децата на висококачествени развивающими играчки.Това е много интересно!Повечето от тези подаръци представляват изключителни продукти, предназначени за адвент-календар.Всички подаръци, унисекс и ще се превърне в идеален подарък за всеки.Има вълшебна коледа подарък кутия за съхранение на камъни Размери : 9,5x6 см /3,74x2,36 инча В комплекта са включени : 1 подарък кутия за съхранение на камъни (24 камък).

R

Продукти в категория