.

.

Подложка за елха xigua Ocean Lighthouse Chrismtas за защита на пода, през Цялата Непромокаема Подложка за коледни елхи, украса за празничната партита, 28 инча.

Подложка за елха xigua Ocean Lighthouse Chrismtas за защита на пода, през Цялата Непромокаема Подложка за коледни елхи, украса за

BGN 43.54
Продукти

【Перфектен размер】 : Подложка за елха с диаметър 28 см, подходящ за елха от всякакъв размер-от 5 от "малките до 7" големи дървета, от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елхаОтличен за декорация на Коледната елха. 【Лесна за съхранение и почистване】 : Подложка за коледно дърво е здрав, може да се използва в продължение на много години; Измиване с вода; четка за почистване; закача за да изсъхне и да не се избелва, да мине, когато не се използва, и да се съхранява заедно с други коледни и празнични предмети. 【Цялостна защита на】 : Защита на дървени подове и килими от надраскване, а също и да предотвратите попадането на пода петната от разлята вода и кал; това, със сигурност ще се превърне в мощен и красива украса за празничната украса, ще даде празничен вкус празничната декор. 【Приложими сценарии】 : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и др 【Гаранция от 30 дни 】 : Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, така че ние гарантираме безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни. 【Перфектен размер】 : Подложка за елха с диаметър 28 см, подходящ за елха от всякакъв размер-от 5 от "малките до 7" големи дървета, от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елха.Отличен за декорация на Коледната елха. 【Лесна за съхранение и почистване】 : Подложка за коледно дърво е здрав, може да се използва в продължение на много години; Измиване с вода; четка за почистване; закача за да изсъхне и да не се избелва, да мине, когато не се използва, и да се съхранява заедно с други коледни и празнични предмети. 【Цялостна защита на】 : Защита на дървени подове и килими от надраскване, а също и да предотвратите попадането на пода петната от разлята вода и кал; това, със сигурност ще се превърне в мощен и красива украса за празничната украса, ще даде празничен вкус празничната декор. 【Приложими сценарии】 : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и др 【Гаранция от 30 дни 】 : Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, така че ние гарантираме безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни.

R

Продукти в категория