.

.

Стягащ Крем за шия и ALIVER, Лосион за стягане на кожата на шията и Тяло, Крем за шия против стареене, Бръчки, Намаляване на Двойна Брадичка, Еластична Отпускане на кожа?

Стягащ Крем за шия и ALIVER, Лосион за стягане на кожата на шията и Тяло, Крем за шия против стареене, Бръчки, Намаляване на Двойна

BGN 1.67
Продукти

✨【ПРОТИВ БРЪЧКИ и за СТЯГАНЕ на】 Нашия стягащ крем за шия и има укрепляющими свойства, които помагат на кожата да изглежда по-млада и по-здравиТози продукт осигурява нещо повече от просто предимства за стягане на шията.Използвайте върху гърдите, ръцете, ръцете, краката и в областта на деколтето за усъвършенствано възстановяване на мазна кожа или слабост в целия организъм. ✨【НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ】 Нашия стягащ крем за шия и е богат на витамини е и С и хиалуронова киселина, които помагат за възстановяване на твърдост и еластичност и дълбоко хидратира кожата. ✨【Дизайн масаж броня с ролки】 - V-образен дизайн на масаж с две ролки предвижда нова актуализация крем за шията.Регулиране на механизмите във врата, освободи ръцете си.Миризма гледна силиконов масажиране с този крем за шията може ефективно да се ускори усвояването на кожа и нежно масажирайте я с равномерна сила. ✨【ЗАПАЗВА ЕЛАСТИЧНОСТТА】 С течение на времето кожата губи еластин и колаген, намалява своята еластичност.Нашият крем за двойна брадичка осигурява продължителен овлажняващ ефект, като прави кожата по-мека и млада. ✨【ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА】 - Нашият стягащ крем за отпусната кожа е ефективен крем против бръчки за жени и мъже и е подходящ за суха, мазна и чувствителна кожа.Независимо от това, притежавате ли зряла кожа, или искате да забавят признаците на стареене преди това, тъй като те започват този стягащ крем за кожата ще ви помогне за затягане на кожата и му придават по-гладък и стегнат вид.Характеристики на този крем за стягане на шията : ✔ Намалите гънките на шията, двойна брадичка, обвисшую кожата, морщинистую и тъмната кожа на врата, за да създаде очарователна шийка. ✔Новаторски дизайн V-образен масаж ролков ускорява усвояването и леко масажи на кожата. ✔ Основните съставки са естествени растения, които обещават безопасно използване. ✔Е обогатен с колаген и еластин ✔ Овлажнява и подхранва кожата, като я прави гладка и нежна.Избягвайте сухата и груба кожа Начин на приложение : 1. Отворете капачката, завъртете масажното главата в отворено положение и да започнете да го използвате. Стиснете флакона и нанесете голямо количество на желаното място. С помощта на вграден масаж дюзи плъзнете нагоре-надолу по шията, равномерно нанесете крем и масаж до пълното усвояване.

R

Продукти в категория