.

.

Маска за Сън, Скъпа Маска За очите на Животните, Маска За Сън, Коледна Маска За Очи на Елен с Еластична Лента за Нощен Сън (Лос)

Маска за Сън, Скъпа Маска За очите на Животните, Маска За Сън, Коледна Маска За Очи на Елен с Еластична Лента за Нощен Сън (Лос)

BGN 8.28
Продукти

[Блокиране на светлина] : среден размер, просто може да покрие очите си, за да е сянка на светлината или слънчева светлина, за да си очите напълно отпочинали [Подходяща за всеки разпоредбите на сън] : независимо от това, спиш ли сте на гърба, хълбоците или корема.Наклонете тънки брони, избягвайте движения, не натиснете на сб. [Идеален подарък] : Плюшен повърхност и сладки животни мотиви го правят по-привлекателен, едновременно топло за зимните дрехи, идеалния подарък за Коледа и Нова година. [Удобно облекло] : Мек плюш и текстилен материал, елегантен и удобен, отпуска очите, да не тежи на очите, ви позволява свободно да мигате и да не докосвате макияжу за очите, подобрява съня. [Маска за очи] : добър помощник за премахване на умора, подобряване на качеството на съня и да имате повече енергия за работа и училище, подходящ за пътуване, работа, медитация, йога и т., Подходящи за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга. [Блокиране на светлина] : среден размер, просто може да покрие очите си, за да е сянка на светлината или слънчева светлина, за да си очите напълно отпочинали. [Подходяща за всеки разпоредбите на сън] : независимо от това, спиш ли сте на гърба, хълбоците или корема.Наклонете тънки брони, избягвайте движения, не натиснете на сб. [Идеален подарък] : Плюшен повърхност и сладки животни мотиви го правят по-привлекателен, едновременно топло за зимните дрехи, идеалния подарък за Коледа и Нова година. [Удобно облекло] : Мек плюш и текстилен материал, елегантен и удобен, отпуска очите, да не тежи на очите, ви позволява свободно да мигате и да не докосвате макияжу за очите, подобрява съня. [Маска за очи] : добър помощник за премахване на умора, подобряване на качеството на съня и да имате повече енергия за работа и училище, подходящ за пътуване, работа, медитация, йога и т., Подходящи за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга.Описание : Плюшен маска за сън около очите - добър избор за зимни чорапи, поради нейната топлина.Той е проектиран с помощта на еластична превръзка, която по-лесно се носи и която дава на вашите очи и пълна почивка. 5 фигури на сладък животни мотиви го правят по-привлекателен за Коледа и Нова година.

R

Продукти в категория