.

.

Наклонена поставка за слушалки Nation RGB и контролери с зареждащата станция - за Playstation или PC - Държач за контролер PS4 / PS5 със зарядно устройство Титуляр за слушалки и сл?

Наклонена поставка за слушалки Nation RGB и контролери с зареждащата станция - за Playstation или PC - Държач за контролер PS4 / PS5

BGN 44.33
Продукти

САМО за оригиналния XBOX контролери СЕРИЯ X / S И PS5 не за ръководителите на SCUF или PADDLE.Идва С 2 магнитни адаптери. просто включете КАБЕЛА КЪМ ЕДИН от 4 ПРИСТАНИЩА.ЗАДАЙТЕ КОНТРОЛЕР В ИЗПРАВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. (Предвижда форма и функция) : Получите най-доброто от двата свята.Практичен и естетичен Phantom представлява зарядно устройство за ръководителите на Xbox и Playstation 5, както и поставка за игрални слушалки с 4-пристанищен възел USB 3.Не е съвсем бяло, за да отговаря на PS5. (Показва и зареждане едновременно) : Просто включете магнитен адаптер usb-c към контролера PS5 или Xbox X S, за да се използва зарядно устройство за зареждане.Работи с дистанционни управления дистанционно управление на предишното поколение, но изисква кабелна зареждане. (Трон за вашите слушалки) : Вместо да хвърля слушалката в страната или елементарно маса, създайте я правилното уют.Нашата поставка за слушалки RGB побира слушалки от всички размери. (USB-хъб за вашите устройства) : Заредете допълнителни контролери или свързвайте периферни устройства като твърд диск или лифт, ще имате повече възможности.Нашата зарядно устройство за Playstation 5 с 4 порта USB / 1 USB C. (Динамично осветление RGB) : осветите вашето пространство в съответствие с вашите настройки.Титуляр слушалки PS5 има 8 статични и 3 динамични режима на осветление, които можете да избирате с едно натискане на бутон.

R

Продукти в категория