.

.

Актуализиране на база PlayStation 4 Pro SSD с обем 2 TB, издаден в ограничен тираж Конзола Death Stranding - Игра и контролер в комплекта не са включени (актуализиран)

Актуализиране на база PlayStation 4 Pro SSD с обем 2 TB, издаден в ограничен тираж Конзола Death Stranding - Игра и контролер в комплекта

BGN 1.33
Продукти

Конзолата Play Station 4 Pro осигурява мощна графика и скорост, дълбоко интегрирани социални възможности, свързани игри, интелектуална персонализация, иновативни функции на втория екран и много повече за по-задълбочено взаимодействиеОграничена дизайнерски конзола PS4 Pro Death Stranding. Подобрената конзола за съхранение на данни в твердотельном памет с капацитет от 2 TB.Повече мощност HD : В игрите с поддръжка на HD TV играчите могат да се възползват от подобрената яснота на картината, по-висока честота на кадри и други подобрения. Игрова конзола PS4 Pro с резолюция от 4 K TV показва геймплея на вашия телевизор с резолюция от 4 K. Игри като Death Stranding, са оптимизирани, за да се гарантира зашеметяваща разделителна способност и детайлност, при възпроизвеждане на телевизор с разделителна способност от 4 K от PS4 Pro. Конзолата Play Station 4 Pro осигурява мощна графика и скорост, дълбоко интегрирани социални възможности, свързани игри, интелектуална персонализация, иновативни функции на втория екран и много повече за по-задълбочено взаимодействие.Ограничена дизайнерски конзола PS4 Pro Death Stranding. Подобрената конзола за съхранение на данни в твердотельном памет с капацитет от 2 TB.Повече мощност HD : В игрите с поддръжка на HD TV играчите могат да се възползват от подобрената яснота на картината, по-висока честота на кадри и други подобрения. 4 K TV gaming PS4 Pro показва геймплея на вашия телевизор с резолюция от 4 K. Игри като Death Stranding, оптимизирани, за да изглежда невероятно ясни и детализированными при възпроизвеждане на телевизор с разделителна способност от 4 K от PS4 Pro.Това е бивша употреба или обновен продукт е професионално тестван на работа и външен вид като нови.Като продукт става част от програмата Renewed, вашето дестинация за употребявани, възстановени продукти : Клиентът купува нов продукт и го връща или обменивает с по-нова или различна модел.Този продукт е тестван и проверен в работа и външен вид като нови квалифицирани доставчици.След това продуктът се продава както актуализираната продукт .Ако не сте доволни от покупката, обновените продукти са с право на замяна или възстановяване на средства в съответствие с Актуализираната гаранция.

R

Продукти в категория