.

.

Баскетболна топка MILACHIC, Светещи в Тъмното Баскетбол, Блеснали на Баскетболна Топка от Композиране на кожата, Подарък за младежи, Мъже, Жени, Размер на Нощно Баскетб?

Баскетболна топка MILACHIC, Светещи в Тъмното Баскетбол, Блеснали на Баскетболна Топка от Композиране на кожата, Подарък за младежи,

BGN 1.33
Продукти

"Най-ДОБРИЯТ ЕФЕКТ на СВЕТЕНЕ БАТЕРИИТЕ НЕ са НЕОБХОДИМИ" - В този баскетбольном топката Milachic glow in the dark използва нов флуоресцентен материал, който прави баскетболна топка по-трайни и предоставя най-добрите блясък ефектСлед облъчване слънчева светлина или друг силен източник на светлина баскетболна топка може да се облекчи по естествен начин, без батерия повече от 4 часа непрекъснато в тъмното. при по-силна и продължителна слънчева светлина баскетболна топка свети по-ярко и се задържа по-дълго. "СПЕЦИАЛЕН дизайн с фигура на СЪЗВЕЗДИЕТО, готин подарък" - Този флуоресцентно светещи в тъмното баскетболна топка - уникален и готин баскетболен подарък за любителите на баскетбола. различен размер на избор за играчи от всички възрасти.Размер на 5 (27,5 инча) за деца на възраст от 5 до 8 години; Размер на 6 (28,5 инча) за жените на възраст от 9 и повече години, за мъжете на възраст от 9 до 12 години; Официален размер на 7 (29,5 инча) за мъже на възраст между 13 и повече години. "Перфектен за НОЩНИ ЗАНИМАНИЯ с БАСКЕТБОЛ" - MILACHIC night топка баскетбол може да свети в тъмното ясно ярко-зелено, е подходящ за нощни занимания, ул. "ЗДРАВ ГИГРОСКОПИЧНАЯ ИЗКУСТВЕНА КОЖА ОСИГУРЯВА ОТЛИЧНО УСЕЩАНЕ В РЪКАТА" - Баскетболна топка MILACHIC glow in the dark е изработен от неръждаема композиране-изкуствена кожа от 100% найлонови намотки и гъвкав бутиловым балон за поддържане на добра еластичност и запазване на формата.Издръжлив, устойчив на абразия и лесно могат да бъдат планирани протичане, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Баскетбол и осигурява добро захващане, който се харесва на всички баскетболистам. "БЕЗПЛАТНА ПОДМЯНА на ДЕФЕКТНИ стоки" - 24-часово онлайн обслужване на клиентите, вие ще получите 100% поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси относно нашите баскетболни мячах, моля, не се колебайте да споделите с нас.Компанията MILACHIC се занимава с производство и продажба на различни спортни стоки с топката, включително баскетбол, футбол, ръгби, волейбол и др.Ние се стремим да предоставят висококачествени спортни стоки за любителите на спорта и ентусиасти.Името на нашата марка "MILACHIC" идва от комбинация от английските думи "чудо" и "шик".

R

Продукти в категория