.

.

Yardwe 1 Комплект Десктоп Кошчето за Боклук с капак Органайзер с капак Органайзер за Грим, Четки Органайзер за Бижута Тава Десктоп кофата за Боклук, Тенис на Притежате?

Yardwe 1 Комплект Десктоп Кошчето за Боклук с капак Органайзер с капак Органайзер за Грим, Четки Органайзер за Бижута Тава Десктоп

BGN 8.68
Продукти

КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК на МАСАТА - той има плоско дъно, което осигурява устойчивост на работния плот не се притеснявайте за това, че той ще паднеКУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА МАСАТА - Стилен и компактен десктоп кофа за боклук - идеалният контейнер, за да се хвърлят салфетки, памук.КОФА за БОКЛУК В БАНЯТА - придава повече елегантност на вашето домашно пространство и ще донесе много удобства във всекидневния си живот. МАЛКО кошче за БОКЛУК - Широк спектър от приложения, може да бъде установено в кухнята, в хола, в спалнята.ДЕСКТОП КОФА за БОКЛУК - е Изработен от висококачествен материал, който не съдържа вредни вещества, безопасен, безвкусен i. Списък на пакета 1 х кофа за боклук 50 х торби за боклук Особености - Материал : Пластмасов украса за вашия работен плот. - Забележка : Кофи за чанти случайно цвят с капаци. -Той е с плоско дъно, което осигурява устойчивост на работния плот не се притеснявайте за това, че десктоп кофа за боклук падне. - малки жилищни помещения, като сподели, апартаменти, вили и офис десктоп домашни кофа за боклук. - повече от приятни усещания в пространството на стаята, което осигурява голямо удобство за вашето ежедневие Десктоп кофа за боклук. -Притежава висока носеща способност, него не е лесно да се деформира, удобен и издръжлив на употреба мини-контейнер за отпадъци на масата. -Стилен и компактен десктоп кофа за боклук - идеалният контейнер, за да се хвърлят салфетки, памук, малък притежателя на отпадъци.Информация за стоки Преносимо кошче за боклук, направени от пластмаса, трайно и лесно за използване. кофи кофи с капак Са идеални за домашна употреба, например в спалнята, за кабинета, дневната, трапезарията, офиса и т. мини-кофата за боклук, модерни форми за публикуване на тривиални неща, за декорация на дома. компактен кош за отпадъци Е добре сконструированное многофункционално десктоп мини кофа за боклук.

R

Продукти в категория