.

.

CREATCABIN 6 бр. Мини-Кристален Сфера на Поставка за дисплея на Кристална Топка Основен Притежател на Дървена Поставка За Обхвата на Кристална Топка Дисплей Тройната Бо?

CREATCABIN 6 бр. Мини-Кристален Сфера на Поставка за дисплея на Кристална Топка Основен Притежател на Дървена Поставка За Обхвата на Кристална

BGN 1.67
Продукти

Зима [Притежателя на кристално кълбо] : Този мини държач за кристали, елегантен и мистериозен дизайн с лунен модел е много красив, той е добре отговарят на вашия хрустальному кълбо, за да покаже чудесен декоративен ефект, вашият избор на стойки за показване на топки. [Комплект съдържа] : В комплекта са включени общо 6 дървени каботажните за кристални топки, всяка с размер около 1,4 х 3,1 инча (3,55 х 7,9 cm).Дървени поставки за топки с дупка с диаметър 2 см, подходящи за кристални топки с диаметър 3-7 виж [Материал на ПРЕМИУМ] : Поставка за дисплея на Mini crystal sphere е изработена от дърво премиум-клас. материал с отлично качество на изработката, практичен и устойчив на употреба. [СТАБИЛЕН ДИСПЛЕЙ] : Поставка за кристални топки има средна куха конструкция, устойчива основа и може да бъде инсталиран на повечето гладки и плоски повърхности.Той здраво ще задържи си кристална топка, ще си в безопасност и ще ви помогне да се покаже красотата на кристално кълбо. [Широко приложение] : Тази дървена поставка за дисплея може да се използва като поставка за кристални топки, подложки за дисплея поставка за колекционери, стеллажа за съхранение и т., можете да Го декорирате на работния плот, рафт у дома, в офиса, хотела и т. CREATCABIN 6 бр. мини-поставка за дисплея с кристал сфера, държач за основаване на кристално кълбо, на дървена поставка за обхвата, дисплей с хрустальным топка, тройната Богиня на Луната 60-80 мм, държач за обхвата от естествен камък, ретро многофункционален Марка : CREATCABIN ЗА продукта : Цвят : както е показано на фигура Материал : дърво Размер : 6 бр. х дървен държач за кристали, 1,4 х 3,1 инча (3,55 х 7,9 см) Дебелина : 0,17 инча (0,45 см) Характеристики : Този титуляр за кристали е изработен от чисто масивно дърво, което може да се чувстват и да пия сила и излъчване на това дърво във всеки штрихе, с красив дизайн процесът на лазерно гравиране на триизмерно усещане на допир.Тази поставка с кристал сфера може да се използва не само за поставяне на кристали, кристални топки, камъни, но и като изискан декор за вещици, за да добавите загадъчна атмосфера във вашето лично пространство.Това е и принадлежности и инструменти вещици.

R

Продукти в категория