.

.

Орех Керамични Синьо-бели Кутии с капаци За съхранение, Чай Банки за Всекидневната, Украса за дома, Подарък за украса (Цвят: A размер

Орех Керамични Синьо-бели Кутии с капаци За съхранение, Чай Банки за Всекидневната, Украса за дома, Подарък за украса (Цвят:

BGN 245.52
Продукти

Синьо-бял контраст, синьо-бяла, ръчно рисуваниГърлото на банките е идеално кръгла, и огъване тя отговаря.Горловина банките е плоска и са симетрични, но корпус бутилка се завърта на 360 °. По ваше желание можете да вземете различни стилове и теми.Применимая сцена : работен плот в дневната, домашния офис на компанията.Контрастен син и бял цвят, ръчно рисувани синьо и бяло. Гърлото на банките е кръгло, а огъване на съответния. Гърлото на банките плоско и симетричен, но корпус бутилка се завърта на 360°. Различни стилове и сцени могат да бъдат подбрани по ваш вкус. Применимая сцена : хол, работен плот, домашния офис на компанията Материал : керамика, технология на повърхността : синьо-бяла Опаковка в пакет : 1 * декор Забележки : поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно рисувани продукт е малко по-различно от картината, моля, извинете ме.Поради ръчно измерване на поръчката в размер на продукта ще бъде около 1-3 см, в зависимост от това, което съответства на самия продукт.По-горе размери са само за справка.

R

Продукти в категория