.

.

Cabilock 3 бр. Сешоар Монтиране на Стена Закачалка За Дрехи Поставка Стенен Органайзер Притежателя на Сешоар за Баня Притежателя на Пресата за коса Организаторите за Б?

Cabilock 3 бр. Сешоар Монтиране на Стена Закачалка За Дрехи Поставка Стенен Органайзер Притежателя на Сешоар за Баня Притежателя

BGN 54.97
Продукти

Висящ органайзер за инструменти за косата : стенен държач за сешоар Подходящ за домашна баня, шкафа в спалнята, фризьорски салон и други случаиМалко място за съхранение в самостоятелна стая : сешоар за коса, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, тоалетната, фризьорски салон.Простор за въздуха в банята : Стенен държач за сешоар е изработен от пластмаса с висока твърдост, който е устойчив на корозия и е здрава.Самозалепващи ъглова етажерка : Залепваща поставка за сешоар Изработени от висококачествена пластмаса и осигурява безопасно и стабилно поддържане на вашия сешоар.Сешоар за коса : Качеството на изработка на този притежателя за сешоар безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Списък на опаковки, 3 x Сешоар Характеристики -Размер : 10.14 X3 стенен органайзер за инструменти за коса. -Цвят : бял, полици за сешоара -Материал : пластмаса залепваща стойка за сешоара -Стенни закачалка за сешоара може да се използва за окачване на сешоар не само в баните, фризьорски салони, салони за красота, но и на кухни, спални, врати шкафове, всекидневни и др Стенен държач за сешоар. -Поставка е самоклеящуюся основа, която може да се монтира на стойка за корупция, а след това прикрепете към стената, за да инсталирате закачалки за сешоар. -Уникален минималистичен стил на притежателя за сешоар, разработен с оглед на концепцията за пестене на място, идеален за бани, балкони, бани и кухни, за да сложи в ред стенен сешоар за баня с ограничено пространство. -Благодарение на простия дизайн и липсата на сложна рамка, този държач за сешоар компактен и не заема много място на стената. -Стенен държач за сешоар е изработен от пластмаса с висока твърдост, който е устойчив на корозия и дълготрайни домашна багажник за сешоар.Информация за стоки, Поставка за бластване сешоар, Сешоар може лесно да окачите на нея, след използване, че ще запази вашата баня чиста и ще осигури лекота на използване следващия път.държач за сешоар за стенен монтаж Търсите професионален, но в същото време удобен държач за сешоар?Търсите твърда, достойно за доверие багажник за сешоара, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален сешоар за коса трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория