.

.

Onforu 100 Watt Led Черен лампа с дистанционно управление, Уличен лампа за Хелоуин с регулируема яркост черно при дневна светлина, Основната, IP66 Черно Светлинен прожектор, ?

Onforu 100 Watt Led Черен лампа с дистанционно управление, Уличен лампа за Хелоуин с регулируема яркост черно при дневна светлина,

BGN 63.99
Продукти

【Черна Светлина и Бяла Светлина】 Благодарение на дизайн 2 в 1 този черен прожектор с мощност 100 Вата може не само да служи за вашето парти в стил светят в тъмното, но и може да премине в дневен бяла светлина мощност 30 W, за да отговори на вашите нужди в различни случаиКогато вашата страна свършва, можете да включите бяла светлина за събиране на реколтата или просто да го гледа като на дневна светлина, не организиране на партита. 【Димиране черно лампа с дистанционно управление】 Всеки черен лампа, оборудвани с дистанционно управление, може да се настрои на режим на светкавицата / светлинни ефекти, както и да регулирате скоростта и яркостта на светлината, като придава жар на вашето парти.Таймер и функция памет да ви позволи да зададете по време на 2/4/8 часа и запазване на определени от вас цвят, яркост, режим, без проблеми отпадане ги отново.Той е идеален за стробоскопических светлини на Хелоуин. 【Мощен Черна Светлина мощност 100 W】 Благодарение на 108 светодиодам и ъгъл на лъча 120 градуса всяка led лампа black може да освети помещението е с площ от 1600 квадратни метра, което е идеално за блясък реактивни пигменти, партита в клуб DJ, нажежен волейбол, оцветители и оцветители в страната.Освен това, дължина на вълната е 385-400 нм. 【Водоустойчив IP66 и широко приложение】 Пыленепроницаемый и водоустойчив IP66, този прожектор работи добре в дъжд, киша и преспи, подходящ за занимания на закрито, така и на открито, идеален за Коледа, Хелоуин, клуб, парти, аквариум, групи, музикални студия, партита в клуб DJ, нажежен волейбол, измиване на стените, фитнес зала, денс партита, KTV, театрални представления и т. 【Ефективно охлаждане и лесна инсталация】 Този прожектор е проектиран с радиатор ребристого тип, което означава, че той действа като радиатор за разсейване на топлината.Този черен лампа идва с американския приставка адаптер дълго 4,92 метра / 1,5 м. Щепсела и да играе.Не е необходимо да е в окабеляването.Лесно се инсталира с помощта на контролирано скоба.Дистанционно управление. Дистанционно управление.

R

Продукти в категория