.

.

Комплект безжична гейминг слушалки Giveet с аудиопередатчиком USB-C е съвместим с PC, Nintendo Switch Lite PS4, Bluetooth-слушалки с превръщането мини-микрофон, поддръжка на гласовия ча?

Комплект безжична гейминг слушалки Giveet с аудиопередатчиком USB-C е съвместим с PC, Nintendo Switch Lite PS4, Bluetooth-слушалки

BGN 12.79
Продукти

【【Контакт и воспроизводи комплект от предавател, Bluetooth-слушалки с шейным каишка】 Просто включете Bluetooth предавател (Gamekit) и Bluetooth-слушалки (Z702) - натиснете бутона за сдвояване, и те абонират автоматично 【Страхотна широка съвместимост 】 е Съвместим с игрова конзола PS4, КОМПЮТЪР, преносим компютър, Mac, за да се насладите на стрийминг прехвърлянето на любимите си високоговорители или слушалки. (Забележка : само за аудио, не се работи с мишка, клавиатура или игрови контролери). 【【Гъвкаво използване на】 Нашата слушалки предоставя удобство и гъвкавост за използване както с въвеждане в комплект от предавател, така и с други передающими Bluetooth устройства, включително на вашия телефон, КОМПЮТЪР или телевизор!Предавател също така може да се свърже с други приемни устройства с Bluetooth, включително други слушалки или колона в дома си. 【【Повече няма закъснения и двойна връзка 】 Благодарение на технологията Fast Stream (.

R

Продукти в категория