.

.

MAWADON 3D Форма за свещ във формата на Еднорог - Малкият Еднорог с Рога, Силиконова Форма за празни приказки, Украса торта, Бомбочки за вана, Сапун, Шоколад, Полимерна Гл?

MAWADON 3D Форма за свещ във формата на Еднорог - Малкият Еднорог с Рога, Силиконова Форма за празни приказки, Украса торта,

BGN 0.33
Продукти

Изработен от хранително-платинен силиконНезалепващо покритие за лесно отстраняване.Висока гъвкавост, дълготрайност и устойчивост на топлина.Хранително-вкусовата силиконов материал, нетоксичен, без мирис и екологично чист.Температурна устойчивост от 40 до + 230 ℃. Чудесно за създаване на свещи, сапуни, смола и т. Идеалният подарък : Нашите форми от силиконовата смола са идеални за вас, членовете на семейството, приятели или всеки, който обича ръкоделие. или да ги използват за създаване на уникални ръчно изработени подаръци за рожден Ден, Коледа, Деня на благодарността, щастлива Нова година, рожден Ден, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рожден Ден във Вашингтон, Деня на глупак, на Великден, на Деня, беседки, Ден на памет, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на Колумб, Деня на ветеран, Деня на хартата.Изработен от хранително-платинен силикон.Незалепващо покритие за лесно отстраняване.Висока гъвкавост, дълготрайност и устойчивост на топлина.Хранително-вкусовата силиконов материал, нетоксичен, без мирис и екологично чист.Температурна устойчивост от 40 до + 230 ℃. Чудесно за създаване на свещи, сапуни, смола и т. Идеалният подарък : Нашите форми от силиконовата смола са идеални за вас, членовете на семейството, приятели или всеки, който обича ръкоделие. или да ги използват за създаване на уникални ръчно изработени подаръци за рожден Ден, Коледа, Деня на благодарността, щастлива Нова година, рожден Ден, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рожден Ден във Вашингтон, Деня на глупак, на Великден, на Деня, беседки, Ден на памет, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на Колумб, Деня на ветеран, Деня на хартата.Тази висококачествена, добре оформена форма за джинджифил семейство сладкиш е чудесен избор, за да създадете собствен уникален и смешно джелло, шоколад, кубчета лед, сладкиши, мармалад, бонбони, празни приказки, карамел, замразени храни за кърмачета, желатинови леки закуски, сладолед, бисквити, палачинки и т. Освен това, може да се използва за производство на полимер глина, восъци, цветни моливи, отливки от смола, свещи, барове лосион, сапун, гипс и много други.Спецификация на продукта : -Марка : MAWADON -Цвят : син или шоколадов! -Материал : хранително-вкусовата силикон -Размера на формата : както е показано на снимките-на Помещение включва : 1 х силиконови форми Важна забележка : -Тази форма не може да е толкова голям, колкото си представяме; Моля, обърнете внимание на информацията за размера преди заплащане.

R

Продукти в категория