.

.

Защитно фолио Z5 за Беззеркальной цифров фотоапарат Nikon Z5 Z5 и калъф за топла башмака, Защитен слой от закалено стъкло с твърдост 0,3 мм 9H, защита От надраскване, пръсто?

Защитно фолио Z5 за Беззеркальной цифров фотоапарат Nikon Z5 Z5 и калъф за топла башмака, Защитен слой от закалено стъкло с

BGN 3.46
Продукти

✪ Защитно фолио за LCD екрана и калъф за топла башмака са идеални за беззеркальной цифров фотоапарат Nikon Z 5 не е за друг модел.Лесна инсталация благодарение на 100% не съдържа мехурчета клеям, инсталиране, без мехурчета. Твърдост ✪9 H - По-дълго време на експозиция, благодарение на което защитно фолио за екран с по-висока твърдост.Предпазва екрана на камерата от силни спадове, драскотини, като удари на ключове и ножове, удари и надраскване. ✪Яснота на изображението 99,99% от HD - Висока прозрачност осигурява ясно изображение с висока разделителна способност. ✪ На най-високо разрешение и чувствителност : Висококачествен материал с дебелина само 0,3 мм, изключително тънък, гарантиращи висока пропускливост и не намаляване на чувствителността. ✪Калъф за топла башмака - Иновативен през цялата дизайн заема по-малко място, отколкото блок 2 - или 3-аксиални нива, и помага за предпазване на горещ сапата камери, за предотвратяване на драскотини, удари, удари влага, прах и поддържане на чистотата. ✪ Защитно фолио за LCD екрана и калъф за топла башмака са идеални за беззеркальной цифров фотоапарат Nikon Z 5. не е за друг модел.Лесна инсталация благодарение на 100% не съдържа мехурчета клеям, инсталиране, без мехурчета. Твърдост ✪9 H - По-дълго време на експозиция, благодарение на което защитно фолио за екран с по-висока твърдост.Предпазва екрана на камерата от силни спадове, драскотини, като удари на ключове и ножове, удари и надраскване. ✪Яснота на изображението 99,99% от HD - Висока прозрачност осигурява ясно изображение с висока разделителна способност. ✪ На най-високо разрешение и чувствителност : Висококачествен материал с дебелина само 0,3 мм, изключително тънък, гарантиращи висока пропускливост и не намаляване на чувствителността. ✪Калъф за топла башмака - Иновативен през цялата дизайн заема по-малко място, отколкото блок 2 - или 3-аксиални нива, и помага за предпазване на горещ сапата камери, за предотвратяване на драскотини, удари, удари влага, прах и поддържане на чистотата.Ултра-прозрачно закалено стъкло 9 H със защита от надраскване и твърдост 9 H със защита от мехурчета и защита от пръстови отпечатъци, произведени от висококачествен материал и по-дълго време на експозиция, което ще осигури пълна защита на LCD екрана на вашата камера.След използването на тази защитно фолио не трябва да се безпокоите за това, че на екрана на камерата може да бъде счупен или повреден.

R

Продукти в категория