.

.

Капачка ABOOFAN, Копринен Сатен, Шапка с Широка Панделка, Мека Тюрбани за Коса, за Жени, Капачка за Красота и Грижа за Коса, Сини Къдрава Коса, Копринена забрадка, Коприн?

Капачка ABOOFAN, Копринен Сатен, Шапка с Широка Панделка, Мека Тюрбани за Коса, за Жени, Капачка за Красота и Грижа за Коса, Сини Къдрава

BGN 5.58
Продукти

90% Памук, 10% вискозаДвуслойни сатен, капор, спален капачка, голяма кръгла шапка, дамски нощна шапка, фризьорски салон, козметичен приказки за жени.един от най-добрите варианти за вас.Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.коприна шапчица за сън, обвивка на косата за сън.Химиотерапевтический шапки, Тюрбани, Коприна Нощен Прическа, Капор за Жени, Шапка за Сън От Косопад при Рак.Описание за Спане изработено от устойчив материал за използване.Това е място за спане с пластове конструкция издръжлив на употреба.Има много сън шапки за еднократна употреба, това може да помогне на косата да запазите косата ароматно.В шляпке достатъчно място за вашата коса не е раздърпан.Характеристики - Цвят : син. - Материал : дакрон. - Размер : 36 x 36 x 1 виж - Произведен от материал, удобна за носене. - Може да ти косата на място, когато ти спиш. - Атласное дантела - това е модерно и атрактивно. - В шляпке достатъчно място за вашата коса не е раздърпан. - Удобен и подходящ за повечето хора.Чудесен продукт за жени.- Цвят : Павлиний син.- Размер : 36 X36 виж Предпоставка включва 1 x легло.

R

Продукти в категория