.

.

RONGHUAI RJ-45 пресклещи Cat5 Клещи Cat5e Cat6 пресклещи за RJ-45 Ethernet LAN Инструмент RJ12 През Съединители, Капачки За източване на мрежови кабели (черен)

RONGHUAI RJ-45 пресклещи Cat5 Клещи Cat5e Cat6 пресклещи за RJ-45 Ethernet LAN Инструмент RJ12 През Съединители, Капачки За източване

BGN 0.67
Продукти

✅▲ Многофункционални – Нашият пресклещи лесен за инсталиране, поддръжка и ремонт на локална мрежа в дома или офисаТова ви позволява да побеждавам кабели и отрежете излишъка. ✅▲ Бърза и точна обжимка – този инструмент внимателно апликации кабели и напълно обжимает им в най-кратки срокове.Няма грозни, неравни конектори, които неправилно се свързват към вашия маршрутизатор или стационарному телефона. ✅▲ Лесна за използване – С нашите клещи RJ11 /RJ45 ще ви е необходимо само малко усилие, за да обжать окабеляване на локална мрежа или телефонна линия.Той е идеален за инструментариума на ИТ специалист или от инженер. ✅▲ Направено по съвест – стоманена конструкция на трайни и ще служат много години при рязане, почистване и обжиме интернет-кабели.Механизъм на допир здрав и е подходящ за работа в тежки условия. ✅ Набор от обжимных инструменти RJ-45 включва - 30 бр стационарните конектори Cat5e, 30 бр ботуши за облекчаване на напрежението на кабела и допълнителни сменяеми остриета, тестер кабел и пълен набор от аксесоари.Защо да изберете PEALIFE : PEALIFE - това е инструментален марка, която повече от 20 години е специализирана в хардуер и САМ.Професионален мрежов набор от инструменти за кримпване на RJ-45, Машина за източване на RJ-45, кабел CAT5e с конектори RJ-45 CAT5 CAT5e. Тестер за кабели, lan /Ethernet кабел с конектор RJ45/RJ11/RJ12 (батерия / зарядно устройство в комплекта не са включени).Led индикатори ще започне да мига последователно, ако всички кабели са правилно свързани, в противен случай съответният индикатор ще започне да мига. Цвят на светодиодите не означава нищо.Универсален пресклещи 8 P/RJ-45, 6 P/RJ-12, RJ-11 Професионален пресклещи обжимает, открива и плячкосване кабел за 6-и 8-позиционни модулни штекеров/конектори за различни мрежови нужди. Пресклещи предлага надеждно, лесно за използване и достъпно решение за задоволяване на непосредствените нужди на рязане.Това е удобно за използване устройство работи с всички Ethernet или телефонен кабел.Вградена функция нож и гребец. Модулни мрежови клещи Модулни клещи/плъзгачи здраво изработени от високо стомана и покрити с черни с осигуряване на висока производителност. Това помага да се осигури бърза и надеждна инсталация модульно-огъната конектор за приложения за пренос на глас и данни, RJ-45.

R

Продукти в категория