.

.

Стъргало за почистване на зъбите Gaeirt er, Ото er с Дълга Дръжка За хигиена на устната кухина, Гъвкав, Сигурен и за възрастни (зелен)

Стъргало за почистване на зъбите Gaeirt er, Ото er с Дълга Дръжка За хигиена на устната кухина, Гъвкав, Сигурен и за възрастни (зелен)

BGN 1.33
Продукти

Ефективност : Ефективно премахва зъбната плака, остатъци от храна и мъртвите клетки от повърхността на езикаГъвкав : Ергономичен дизайн за лесна употреба, достатъчно гъвкав, за да се завъртете до и флип, соскребая всички краища на мъжец.Работна глава със защита от повръщане.Хигиена на устната кухина : помага на хората от всички възрасти да се спазват по-строга и здравословна хигиена на устната кухина. Безопасно : в допълнение към почистването на зъбите и интервалите между зъбите си, вие също трябва да си миете език.Редовното използване на четка за нанасяне на покритие върху езика ще засили вкусовите рецептори на вашия език.Той може да покрие език, да освежите дъха си, и да се поддържа здравето на устната кухина.Дълга дръжка : Да се сведе до минимум чувствителност и рефлекси зло, дълга дръжка осигурява лесен достъп до далечни части на езика. Ефективност : Ефективно премахва зъбната плака, остатъци от храна и мъртвите клетки от повърхността на езика. Гъвкав : Ергономичен дизайн за лесна употреба, достатъчно гъвкав, за да се завъртете до и флип, соскребая всички краища на мъжец.Работна глава със защита от повръщане. Хигиена на устната кухина : помага на хора от всички възрасти, по-добре е да се спазва хигиена на устната кухина. Безопасно : В допълнение към почистването на зъбите и интервалите между тях, вие също трябва да си миете език.Редовното използване на четка за нанасяне на покритие върху езика ще засили вкусовите рецептори на вашия език.Той може да покрие език, освежи дъха си, и да се поддържа здравето на устната кухина. Дълга дръжка : Да се сведе до минимум чувствителност и вредни рефлекси, дълга дръжка осигурява лесен достъп до далечни части на езика.Параметри : Тип на продукта : Стъргало за език Материал : пластмаса Ефективност : Покритие за преводачи, запазването на здравето на устната кухина е Предпоставка Списък : 1 х стъргало за език.

R

Продукти в категория